Ajuntament de València

Dia 8 de març DONES ESPORTISTES: DONES EN MOVIMENT/Dia 8 de marzo MUJERES DEPORTISTAS: MUJERES EN MOVIMIENTO

El dia 8 de març és el “Dia Internacional de les Dones”. Es tracta d'un dia per a sensibilitzar a tota la població sobre la situació de desigualtat i discriminació que patixen les dones respecte dels homes, en tots els àmbits socials i en totes les cultures pel fet de ser dones.

Enguany  l'Ajuntament de València centrarà la seua campanya  en  les dones esportistes, amb el missatge “DONES ESPORTISTES: DONES EN MOVIMENT”. Comptarem amb dones que amb el seu esforç i dedicació han aconseguit metes importants en l’àmbit esportiu malgrat les dificultats que han de travessar. Parlarem de la necessària igualtat en l'esport i de les grans bretxes de gènere entre dones i homes que encara hui es mantenen en este àmbit i que dificulten el desenvolupament esportiu en igualtat. Dones que són exemple d'inspiració i de superació personal i professional.

Vos convidem a participar en totes les activitats programades que podeu trobar en la web: www.valencia.es/8m2024, i a difondre el nostre missatge de suport a les dones esportistes.

---------------------------------

El día 8 de marzo es el “Día Internacional de las Mujeres”. Se trata de un día para sensibilizar a toda la población sobre la situación de desigualdad y discriminación que sufren las mujeres respecto de los hombres, en todos los ámbitos sociales y en todas las culturas por el hecho de ser mujeres.

Este año el Ayuntamiento de València va a centrar su campaña en las mujeres deportistas, con el mensaje “MUJERES DEPORTISTAS: MUJERES EN MOVIMIENTO”. Contaremos con mujeres que con su esfuerzo y dedicación han conseguido metas importantes en el ámbito deportivo a pesar de las dificultades que deben atravesar. Hablaremos de la necesaria igualdad en el deporte y de las grandes brechas de género entre mujeres y hombres que aún hoy se mantienen en este ámbito y que dificultan el desarrollo deportivo en igualdad. Mujeres que son ejemplo de inspiración y de superación personal y profesional.

Os invitamos a participar en todas las actividades programadas que podéis encontrar en la web: www.valencia.es/8m2024 y a difundir nuestro mensaje de apoyo a las mujeres deportistas.

 

E-mail de contacto:
pmujer@valencia.es