TEATRE PRINCIPAL

OH! LA CULTURA // Torna l'emoció de la cultura en viu //

   TEATRE PRINCIPAL

                      23, 24 i 25 de juliol

 


amb el qual la Conselleria de Cultura ha volgut fomentar la cultura amb música, dansa, cinema i circ. OH! LA CULTURA engloba un programa amb 12 activitats en viu del 22 al 26 de juliol a Alacant, Castelló i València,

La programació de cultura en viu al Teatre Principal de València es desenvoluparà del 23 al 25 de juliol.
 

El dijous 23 de juliol a les 20 hores el públic podrà gaudir de les emocions de l’espectacle de circ produït per l’IVC i creat per l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana.

Espectacle de Circ de gran format ple de força i vitalitat per a tots els públics amb 13 artistes, música en directe, números aeris, llit elàstic, malabars i molt d'humor. La millor manera de tornar als teatres i gaudir de l'experiència en directe de les arts escèniques a través del llenguatge universal del Circ.

 

Amb la direcció de Pablo Meneu,  els artistes i professionals que formen la gala seran:

Gonzalo Santamaría; mestre de cerimònies, Lucas Ruiz; llit elàstic, Max Calaf; llit elàstic, Lucas Escobedo; teatre de màscares, Marilén Ribot; corda volant, Raúl García; malabars, Gemma Palomar; pals oscil·lants, Melina Melamina; trapezi, Jana López; cintes aèries, Eleonora Gronchi; cantant lírica i performer, Raquel Molano; artista i música i Rocío Garriga; artista visual i performer.

 

 

El divendres 24 a les 20 hores serà el dia dedicat a la dansa amb un espectacle presentat per Pepa Cases amb un programa variat composat per 4 peces ballades per 4 companyies representatives de la dansa valenciana. Un cant a la vida per carregarnos les piles gràcies a l’energia única i especial del ball i el moviment.

Gaudirem de les peces:

Clandestino, de Otra Danza; Salt, de Fil d’Arena; Tabula Rasa, de Cienfuegos Danza i Relieves, de Marea Danza

 

 

El dissabte 25 de juliol a les 20 hores, la música serà la protagonista.

Hi haurà un concert dels grups valencians Mireia Vives i Borja Penalba, que presenten el seu nou disc ‘Cançons de fer camí’ i que van estar guardonats en els Premis de la Música Carles Santos en l'edició de 2019; el Diluvi, que presenta el seu treball ‘Junteu-vós’, amb el segell de folk festiu que els caracteritza i amb lletres que apel·len a la construcció de la col·lectivitat, també guardonats en els Premis de la Música Carles Santos; i les col·laboracions especials de Miquel Gil i May Ibáñez de Badlands

 

 
Horaris: dijous, divendres i dissabtes a les 20 h
Preu: de 10€
Descompte del 25%: Carnet Jove, Universitari, Targeta del Major, DARDE, Habitem el Rialto i Targeta +Cultura

Entrades ja a la venda en taquilla del Teatre Principal i en entradas.com
 
+ Informació
E-mail de contacto:
clavel_sil@gva.es