XIV Concurs infantil de postals nadalenques del COPCV - Últimes hores!

Fins al 23 de novembre, a les 19:00h., es poden presentar les postals dels familiars més xicotets dels col·legiats/as en les seus del COPCV. El treball més votat s'utilitzarà com a felicitació oficial del Col·legi en el proper Nadal.

Donem inici al XIV Concurs infantil de postals nadalenques del COPCVFins el dijous 23 de novembre abans de les 19:00h, els menuts de la casa, d’entre 3 i 16 anys, poden presentar en les seus del Col·legi, una imatge representativa del Nadal.

S'estableixen 4 categories:

A- Xiquets/es de 3 i 4 anys.

B- Xiquets/es de 5 a 8 anys.

C- Xiquets/es de 9 a 12 anys.

D - Xiquets/es de 13 a 16 anys.

 

Com participar?

Els treballs amb la corresponent documentació hauran de dirigir-se a la secretaria del COPCV i presentats en un únic sobre en l'exterior del qual es farà constar XIV Concurs Infantil de Postals Nadalenques, pseudònim de l'autor i categoria (A, B, C o D).

Cada concursant presentarà un únic treball en format DIN-A4, amb tècnica lliure (no utilitzar purpurines ni tintes metàl·liques). Els treballs no podran anar plegats, per a evitar problemes d'impressió en cas de ser premiats. Aquells que no complisquen els requisits, seran exclosos. 

 

Dins el sobre...

- Incloure el treball posant en la part posterior el pseudònim triat i la signatura del pare o mare.

- Un full amb una frase manuscrita de felicitació nadalenca.

- La següent documentació: novament, les dades personals de l'autor (nom, cognoms, edat); les dades del pare o mare (el que siga col·legiat del COPCV, el número de col·legiat, telèfon i e-mail); i la declaració signada pel pare o mare afirmant que la postal és original i inèdita.

 

Termini d’entrega:

En els registres de les diferents seus del COPCV (Alacant, Castelló i València) abans de les 19:00h. del día 23 de novembre de 2023.

La votació de les postals nadalenques serà des del 24 a 29 de novembre. El vot es farà a través del lloc web del COPCVn en l'apartat de 'Club d'Oci' que us facilitarem més endavant.

 

Premis:

Hi ha quatre premis especials (un per categoria), la postal més votada serà la felicitació institucional del COPCV i els col·legiats autors dels treballs guanyadors, seran convidats al Sopar de Confraternitat.

Tots els xiquets i xiquetes que hagen participat, rebran un obsequi.

 

La participació en esta convocatòria suposa l'acceptació de les bases. És indispensable consultar-les ACÍ.Noticias relacionadas

  • 30/01/2024
Votacions per a seleccionar el cartell de la 30ª Jornada Professional COPCV

Els col·legiats i col·legiades disposeu fins el 4 de febrer a les 23:59h. per a votar el cartell que més us agrade.
Leer

  • 28/01/2024
Concurs per a seleccionar el cartell de la 30ª Jornada Professional COPCV

Concurso para seleccionar el cartel de la 30ª Jornada Profesional COPCV. Se pueden presentar trabajos hasta el 30 de enero a las a las 14:00h., a través de la sede electrónica. Consulta las bases.
Leer

  • 22/12/2023
El COPCV us desitja Bon Nadal i Feliç Any Nou amb la postal guanyadora del XIV Concurs de Postals Nadalenques

El COPCV os desea Feliz Navidad y Feliz Año Nuevo con la postal ganadora del XIV Concurso de Postales Navideñas
Leer

  • 14/12/2023
Lliurament de premis i festa infantil de Nadal del COPCV / Entrega de premios y fiesta Infantil de Navidad del COPCV

El Col·legi convida als col·legiats i als seus familiars, a les festes infantils que es celebraran en les seus de València, Castelló i Alacant. Durant les mateixes, s'entregaran els premis del Concurs de Postals.
Leer

  • 13/12/2023
Club de Ocio

El dijous 14 de desembre a les 18:00, a la seu d' Alacant, tindrá lugar l´activitat 'Cinefórum '¡Olvídate de mí!': Momento en las relaciones afectivo-sexuales.'
Leer