714 noticias encontradas relacionadas con Educativa

Página 1 de 48

El periodo de inscripciones del Congreso que se celebrará en Córdoba del 17 al 19 de junio de 2020, ya está abierto.

Del Consell, de regulació de l’organització i el funcionament dels centres públics que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil o d’Educació Primària

S’autoritza i es regula el funcionament, amb caràcter experimental, d’unitats educatives terapèutiques per a la resposta integral a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de trastorns greus de salut mental, per al curs escolar 2019-2020.

La actividad tiene previsto su inicio el día 3 de diciembre de 2019.

Per segon any consecutiu la Direcció General d'Infància i Adolescència convoca aquest curs. El formulari d'inscripció estarà obert fins les 14h. del 4 d'octubre de 2019. L'aforament és limitat i l'admissió es farà per orde d'inscripció. / Por segundo año consecutivo la Dirección General de Infancia y Adolescencia en el convoca este curso. El formulario de inscripción estará abierto hasta las 14h. del 4 de octubre de 2019. El aforo es limitado por lo que la admisión se hará por orden de inscripción.

Madrid, Centro Reina Sofía sobre Adolescencia y Juventud, Fundación de Ayuda contra la Drogadicción, 2019, 194 p.

Serie: Educación, Madrid, Consejo Escolar de la Comunidad de Madrid, 2019, 369 p.

Per la qual es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajun-taments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2019

La actividad tiene previsto su inicio el día 13 de septiembre de 2019

Autor: Domingo Malmierca: Director Adjunto de la FAAM, Productor de TV, Filólogo. Máster en Marketing, Máster en Neuropsicología.

La actividad tuvo lugar el pasado día 4 de junio en València

Autor/es: Maksimenko VA, Runnova AE, Zhuravlev MO, Protasov P, Kulanin R, Khramova MV, et al. Fuente: neurología.com

Consejo Escolar del Estado, Informe 2018 sobre el estado del sistema educativo. Curso 2016-2017. Madrid, Ministerio de Educación y Formación Profesional, 2018, 582 p.