775 noticias encontradas relacionadas con Educativa

Página 1 de 52

Convocada per la Plataforma en Defesna d'un Model d'Orientació de Qualitat per al 15 de maig 2021.

2021 Generalitat Valenciana Conselleria d’Educació, Cultura i Esport Direcció General d’Inclusió Educativa.

Sobre jornada lectiva del personal docent i nombre màxim d’alumnat per unitat en centres docents no universitaris.

La actividad organiza por el Colegio Oficial de Psicología de Cantabria y el Programa TEI, tendrá lugar del 6 al 9 de mayo de 2021

Wood, S., et al. Ginebra, Organización Mundial de la Salud, 2020, 78 p.

La actividad tendrá lugar el jueves, 22 de abril a las 16:00 horas (hora de Madrid - 10:00 hora de Washington)

La actividad se celebrará virtualmente del 14 al 18 de junio de 2021.

Per la qual es convoquen les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d'ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la CV per a l'exercici 2021.

El presidente de la ACIPE, Juan Fernández Sánchez, os invita a formar parte del X Congreso Internacional de Psicología y Educación que se celebrará virtualmente del 14 al 18 de junio de 2021.

Autor/es: Jenny Moix, Marta Cladellas, Sílvia Gayete, Marina Guarch, Irina Heredia, Guillem Parpal, Alicia Toledo, David Torrent, and Adria Trujillo

Autor/es: Echeita, G., Simón, C. (coords.), El papel de los centros de educación especial en el proceso hacia sistemas educativos más inclusivos. Cuatro estudios de casos: Newham (UK), New Brunswick (Canadá), Italia y Portugal. Madrid, Ministerio de Educación y Formación Profesional, 2020, 118 p.

Per a la realització d'activitats de suport educatiu i altres activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la seua població escolar entre tres i díhuit anys per a compensar els efectes negatius del confinament conseqüència de l'emergència sanitària ocasionada per la Covid-19.

Per la qual es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d'ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2020.

Autor/es: Juan-Carlos Pérez-Gonzáleza, Silvia Yáñeza, Mª Carmen Ortega-Navasa y José A. Piquerasb

Consejería de Educación y Juventud Viceconsejería de Organización Educativa Subdirección General de Inspección Educativa Unidad de convivencia y contra el acoso escolar Febrero 2020 Autor: José Antonio Luengo Latorre.