El COPCV reitera el seu suport a l'ús de la hipnosi en les IX Jornades AAHEA 'Hipnosis: Avanços en investigació i aplicacions clíniques'

La seu del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana a Castelló ha acollit la clausura d'aquestes jornades, celebrades divendres passat i dissabte.

La Asociación para el Avance de la Hipnosis Experimental y Aplicada (AAHEA) ha celebrat, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I, les IX Jornades 'Hipnosis: Avanços i Aplicacions', realitzades els dies 22 i 23 de novembre en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I i en la seu de Castelló COPCV. L'objectiu d'aquestes jornades, que enguany han celebrat la seua novena edició, és propiciar l'intercanvi d'experiències per a fomentar el desenvolupament científic, experimental i aplicat de la hipnosi des d'una perspectiva de col·laboració inter i multidisciplinària.

Durant la inauguració, la vicedegana 3a del COPCV, Mar Lluch, ha mostrat el suport del Col·legi a la "utilització de la hipnosi com una tècnica amb base científica, en qualsevol àmbit de treball". "Es tracta d'una tècnica amb la suficient base científica per a ser utilitzada amb total garantia pel professional degudament format, aspecte que resulta imprescindible donar a conéixer i difondre, per tal d'evitar l'intrusisme professional i la mala praxi", ha assenyalat.

(D'esq. a dta: M. Lluch, vicedegana COPCV; A. Capafons, president AAHEA; i Ana Alarcón, vicedegana Psicologia UJI)

En les jornades ha participat la doctora Giuliana Mazzoni, professora de Psicologia i Neurociencia en el Departament de Psicologia de la Universitat de Hull (Anglaterra), que el dissabte va oferir, en la seu del COPCV a Castelló, un taller sobre les intervencions socials i la modulació dels continguts de la memòria.

(D'esq. a dta: A. Alarcón, vicedegana de Psicologia UJI; A. Capafons, president *AAHEA; MªC. Molés vocal COPCV; i G. Mazzoni, ponent jornades)

Les jornades d' AAHEA compten amb el Reconeixement d'Interés Sanitari per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Comunitat Valenciana i la Declaració d'interés tècnic-professional pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 15/11/2019
IX Jornadas AAHEA: 'Hipnosis: Avances en investigación y aplicaciones clínicas'

Las jornadas, organizadas por la Asociación para el Avance de la Hipnosis Experimental y Aplicada, y en las que el COPCV colabora, se celebran el próximo 22 y 23 noviembre en Castelló de la Plana.
Leer

  • 08/11/2019
El COPCV y Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras renuevan su convenio de colaboración

Al encuentro han asistido también representantes de Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras de Bolivia, donde la ONG trabaja con mujeres en situación de violencia de género.
Leer

  • 31/10/2019
El COPCV i l'UJI entreguen els Premis als millors expedients de Psicologia

Sandra Fernández Reboll, Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo han rebut els premis en l'acte de graduació de Psicologia del curs 2018-2019, celebrat este dijous 31 d'octubre en el Paranimf de la Universitat Jaume I.
Leer

  • 25/10/2019
La inclusió educativa, com a nou paradigma, ha centrat les XIII Jornades Psicologia, Educació i Municipi organitzades pel COPCV

Les jornades, celebrades aquest dijous 24 d’octubre en Burjassot, en col•laboració amb l’Ajuntament de la localitat i amb la Diputació de València, han comptat amb la presència de la directora general d’Inclusió Educativa de la Generalitat, Raquel Andrés.
Leer