El COPCV reitera el seu suport a l'ús de la hipnosi en les IX Jornades AAHEA 'Hipnosis: Avanços en investigació i aplicacions clíniques'

La seu del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana a Castelló ha acollit la clausura d'aquestes jornades, celebrades divendres passat i dissabte.

La Asociación para el Avance de la Hipnosis Experimental y Aplicada (AAHEA) ha celebrat, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I, les IX Jornades 'Hipnosis: Avanços i Aplicacions', realitzades els dies 22 i 23 de novembre en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I i en la seu de Castelló COPCV. L'objectiu d'aquestes jornades, que enguany han celebrat la seua novena edició, és propiciar l'intercanvi d'experiències per a fomentar el desenvolupament científic, experimental i aplicat de la hipnosi des d'una perspectiva de col·laboració inter i multidisciplinària.

Durant la inauguració, la vicedegana 3a del COPCV, Mar Lluch, ha mostrat el suport del Col·legi a la "utilització de la hipnosi com una tècnica amb base científica, en qualsevol àmbit de treball". "Es tracta d'una tècnica amb la suficient base científica per a ser utilitzada amb total garantia pel professional degudament format, aspecte que resulta imprescindible donar a conéixer i difondre, per tal d'evitar l'intrusisme professional i la mala praxi", ha assenyalat.

(D'esq. a dta: M. Lluch, vicedegana COPCV; A. Capafons, president AAHEA; i Ana Alarcón, vicedegana Psicologia UJI)

En les jornades ha participat la doctora Giuliana Mazzoni, professora de Psicologia i Neurociencia en el Departament de Psicologia de la Universitat de Hull (Anglaterra), que el dissabte va oferir, en la seu del COPCV a Castelló, un taller sobre les intervencions socials i la modulació dels continguts de la memòria.

(D'esq. a dta: A. Alarcón, vicedegana de Psicologia UJI; A. Capafons, president *AAHEA; MªC. Molés vocal COPCV; i G. Mazzoni, ponent jornades)

Les jornades d' AAHEA compten amb el Reconeixement d'Interés Sanitari per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Comunitat Valenciana i la Declaració d'interés tècnic-professional pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 02/07/2020
Renovación del Convenio entre Col·legi Oficial de Psicología de la Comunitat Valenciana y la Universidad Europea

Descuentos para colegiados y familiares en actividades formativas organizadas por la Universidad Europea
Leer

  • 05/03/2020
III Concurso de fotografía de la Red Sanitaria Solidaria de Castelló

Los colegiados y colegiadas del COPCV pueden participar hasta el 7 de marzo en este concurso, convocado con el tema “Salud y Cambio Climático”,
Leer

  • 28/02/2020
Curso Avanzado de Hipnosis: Aplicaciones basadas en la evidencia

La actividad tiene previsto su inicio el día 27 de marzo de 2020. Matrícula con descuento por pronto pago hasta el 11 de marzo de 2020.
Leer

  • 13/02/2020
El COPCV i el Club d'Atletisme Running Castelló renoven el seu conveni per a col·laborar en la Marató Ciutat de Castelló

El Col·legi ofereix assessorament i atenció psicològica als participants de la carrera del pròxim dissabte a Castelló.
Leer

  • 06/02/2020
El COPCV informa de sus servicios y de las salidas de la profesión en el Foro de Empleo de la Facultad de Psicología de la UCV

El Foro, dirigido a alumnos de último curso de Psicología, Logopedia, y Terapia Ocupacional, se ha celebrado este miércoles, 5 de febrero, en la Facultad de Psicología de la Universidad Católica de Valencia.
Leer

  • 03/02/2020
II Jornadas Nacionales Psicología y Psicosomática

La actividad organizada por Colegio Oficial de Psicología de Castilla y León tendrá lugar el 29 de febrero de 2020 en Soria
Leer