El COPCV reitera el seu suport a l'ús de la hipnosi en les IX Jornades AAHEA 'Hipnosis: Avanços en investigació i aplicacions clíniques'

La seu del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana a Castelló ha acollit la clausura d'aquestes jornades, celebrades divendres passat i dissabte.

La Asociación para el Avance de la Hipnosis Experimental y Aplicada (AAHEA) ha celebrat, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I, les IX Jornades 'Hipnosis: Avanços i Aplicacions', realitzades els dies 22 i 23 de novembre en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I i en la seu de Castelló COPCV. L'objectiu d'aquestes jornades, que enguany han celebrat la seua novena edició, és propiciar l'intercanvi d'experiències per a fomentar el desenvolupament científic, experimental i aplicat de la hipnosi des d'una perspectiva de col·laboració inter i multidisciplinària.

Durant la inauguració, la vicedegana 3a del COPCV, Mar Lluch, ha mostrat el suport del Col·legi a la "utilització de la hipnosi com una tècnica amb base científica, en qualsevol àmbit de treball". "Es tracta d'una tècnica amb la suficient base científica per a ser utilitzada amb total garantia pel professional degudament format, aspecte que resulta imprescindible donar a conéixer i difondre, per tal d'evitar l'intrusisme professional i la mala praxi", ha assenyalat.

(D'esq. a dta: M. Lluch, vicedegana COPCV; A. Capafons, president AAHEA; i Ana Alarcón, vicedegana Psicologia UJI)

En les jornades ha participat la doctora Giuliana Mazzoni, professora de Psicologia i Neurociencia en el Departament de Psicologia de la Universitat de Hull (Anglaterra), que el dissabte va oferir, en la seu del COPCV a Castelló, un taller sobre les intervencions socials i la modulació dels continguts de la memòria.

(D'esq. a dta: A. Alarcón, vicedegana de Psicologia UJI; A. Capafons, president *AAHEA; MªC. Molés vocal COPCV; i G. Mazzoni, ponent jornades)

Les jornades d' AAHEA compten amb el Reconeixement d'Interés Sanitari per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Comunitat Valenciana i la Declaració d'interés tècnic-professional pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 07/11/2023
XIII Jornadas científicas sobre hipnosis clínica

Organizadas por la AAHEA se realizarán los días 17 y 18 de noviembre en Valencia. Inscripción con precio reducido hasta el día 1 de noviembre.
Leer

  • 30/01/2023
XLIV Congreso de la Sociedad Valenciana de Medicina Intensiva y XXVI Reunión de Enfermería de UCI, 9 y 10 de marzo de 2023 - Valencia

Cuota especial para colegiados del Col·legi Oficial de la Psicologia de la Comunitat Valenciana.
Leer

  • 16/01/2023
XIII Congreso Internacional de la SEAS, Valencia, 9, 10 y 11 de marzo de 2023.

Colaboración del COPCV en el XIII Congreso Internacional de la Sociedad Española para el Estudio de la Ansiedad y el Estrés.
Leer