El COPCV reitera el seu suport a l'ús de la hipnosi en les IX Jornades AAHEA 'Hipnosis: Avanços en investigació i aplicacions clíniques'

La seu del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana a Castelló ha acollit la clausura d'aquestes jornades, celebrades divendres passat i dissabte.

La Asociación para el Avance de la Hipnosis Experimental y Aplicada (AAHEA) ha celebrat, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I, les IX Jornades 'Hipnosis: Avanços i Aplicacions', realitzades els dies 22 i 23 de novembre en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I i en la seu de Castelló COPCV. L'objectiu d'aquestes jornades, que enguany han celebrat la seua novena edició, és propiciar l'intercanvi d'experiències per a fomentar el desenvolupament científic, experimental i aplicat de la hipnosi des d'una perspectiva de col·laboració inter i multidisciplinària.

Durant la inauguració, la vicedegana 3a del COPCV, Mar Lluch, ha mostrat el suport del Col·legi a la "utilització de la hipnosi com una tècnica amb base científica, en qualsevol àmbit de treball". "Es tracta d'una tècnica amb la suficient base científica per a ser utilitzada amb total garantia pel professional degudament format, aspecte que resulta imprescindible donar a conéixer i difondre, per tal d'evitar l'intrusisme professional i la mala praxi", ha assenyalat.

(D'esq. a dta: M. Lluch, vicedegana COPCV; A. Capafons, president AAHEA; i Ana Alarcón, vicedegana Psicologia UJI)

En les jornades ha participat la doctora Giuliana Mazzoni, professora de Psicologia i Neurociencia en el Departament de Psicologia de la Universitat de Hull (Anglaterra), que el dissabte va oferir, en la seu del COPCV a Castelló, un taller sobre les intervencions socials i la modulació dels continguts de la memòria.

(D'esq. a dta: A. Alarcón, vicedegana de Psicologia UJI; A. Capafons, president *AAHEA; MªC. Molés vocal COPCV; i G. Mazzoni, ponent jornades)

Les jornades d' AAHEA compten amb el Reconeixement d'Interés Sanitari per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Comunitat Valenciana i la Declaració d'interés tècnic-professional pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 12/10/2020
Cuota de inscripción reducida para colegiados del COPCV

6TH International Congress of Clinical and Health Psychology in Children and Adolescents
Leer

  • 11/10/2020
OFERTA COLEGIADOS: Paradores Nacionales

Paradores Nacionales, ofrece descuentos y precios especiales a los colegiados del COPCV.
Leer

  • 04/09/2020
V edición Gira por la infancia 2020

La finalidad del proyecto es crear una cultura del buen trato a través de la participación infantil. Este año, será virtual.
Leer

  • 18/07/2020
Campaña extraordinaria de captación de fondos contra la COVID-19

La Universitat Jaume I de Castelló está llevando a cabo esta iniciativa con el propósito de conseguir los recursos necesarios para poner en marcha estos tres proyectos para luchar contra los efectos de esta pandemia.
Leer

  • 02/07/2020
Renovación del Convenio entre Col·legi Oficial de Psicología de la Comunitat Valenciana y la Universidad Europea

Descuentos para colegiados y familiares en actividades formativas organizadas por la Universidad Europea
Leer

  • 05/03/2020
III Concurso de fotografía de la Red Sanitaria Solidaria de Castelló

Los colegiados y colegiadas del COPCV pueden participar hasta el 7 de marzo en este concurso, convocado con el tema “Salud y Cambio Climático”,
Leer