El COPCV i la UNED Dènia signen un acord de col·laboració

L'objectiu és establir accions comunicatives i formatives que beneficien als i les estudiants del Grau de Psicologia d'aquesta universitat.

Aquesta setmana hem signat un conveni de col·laboració amb la UNED Dénia. El degà del COPCV, Francisco Santolaya, i la directora del Consorci Universitari del Centre  Associat a la UNED de Dénia, Raquel Martí, s’han reunit al centre de formació del Col·legi per signar aquest acord que persegueix beneficiar al conjunt d’estudiants del Grau en Psicologia de la Universitat.

Les dues parts ens hem compromès a desenvolupar iniciatives encaminades a informar i formar al col·lectiu estudiantil i a les persones titulades del Grau en Psicologia sobre l'exercici de la professió, i per a això es desenvoluparan projectes i iniciatives que siguen considerades d’interès mutu per totes dues entitats. Per exemple, s'ha parlat de la possibilitat de convocar un premi per reconèixer els Treballs fi de màster del Grau de Psicologia així com eealitzar xarrades formatives per als estudiants del grau, tant de manera presencial com a distància.

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 11/10/2024
Participem en el Col·loqui sobre suïcidi organitzat per la UJI

Alba Sebastián, vocal de la Junta de Govern del COPCV, ha estat en aquest acte celebrat en la Universitat el 7 d'octubre, dins la II Setmana de la Salut Mental.
Leer

  • 13/09/2024
Máster en Trastornos de la Conducta Alimentaria de la UNIR

Debido al convenio que el COPCV tiene con esta universidad a distancia, los colegiados y colegiadas contáis con un descuento exclusivo.
Leer

  • 13/09/2024
El COPCV y el Colegio de Administradores de Fincas de Alicante firman un convenio

Entre los objetivos está, el de propiciar desde la psicología, la mejora de la salud y el bienestar psicológico de los profesionales que se dedican de la administración de fincas.
Leer

  • 11/09/2024
Iniciem el projecte ‘Parlem’ junt a l’Ajuntament de Gandia

Es tracta d’un servei municipal per atendre el malestar psicològic dels joves d’entre 12 i 22 anys.
Leer

  • 26/08/2024
Oferta de empleo: UNIR busca profesorado para el Máster en Psicología General Sanitaria online

Los psicólogos y psicólogas interesadas pueden presentar sus candidaturas hasta el 1 de octubre de 2024.
Leer