40 noticias encontradas relacionadas con COPCV Castello

Página 1 de 3

Las rectoras de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló, reivindican el papel de la universidad en la sociedady una financiación más óptima.

Mª Carmen Molés i representants de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, mantenen un trobada per concretar accions i col·laboracions de cara 2023.

Esta actividad, organizada por el COPCV en colaboración con la Subdelegación del Gobierno y la FIDAP, se realizará el 19 de septiembre de 2022, en Castelló.

Nuevo curso de formación para profesionales del sistema Público Valencia de Servicios Sociales 'Técnicas de comunicación en el ámbito de la intervención social'

La vocal, Mª Carmen Molés, ha assistit a la presentació d'este informe encarregat per la regidoria de juventut i elaborat per l'UJI.

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, ha recogido este reconocimiento en un acto celebrado el 19 de mayo.

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, ha acudido a este acto realizado el 30 de marzo.

Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, donen suport als esdeveniments organitzats per subdelegació del Govern i per l’Ajuntament de la capital de la Plana.

Rafael Tabarés ha realitzat la ponència inaugural de la 28a Jornada Professional del COPCV celebrat dissabte passat 26 de febrer a València.

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, ha assistit a la seua presentació. La cursa serà el 3 d'abril de 2022, i la inscripció està oberta fins el l'1 d'abril.

Desde el COPCV os deseamos Feliz Año Nuevo!

El document ofereix claus per a afrontar les repercussions psicològiques negatives del confinament i la pandèmia.