71 noticias encontradas relacionadas con COPCV Castello

Página 1 de 5

Ahir, 11 de maig, la Conselleria d’Igualtat va presentar i posar en marxa aquest nou òrgan interdisciplinari que s’encarregarà d’analitzar i estudiar l’àmbit de serveis socials.

Mª Carmen Molés, como representante del COPCV, firma la bandera que simbólicamente mostrará la unión de las entidades de la provincia de Castellón en este día.

Esta es una de las solicitudes que los representantes del COPCV han transmitido a los integrantes de la lista a PSPV para las Corts, en la reunión del jueves pasado.

Amb aquesta ronda de contactes, volem traslladar als candidats municipals la necessitat d'augmentar i incloure els i les professionals de la Psicologia en els diversos contextos que conformen la realitat.

Amb aquesta ronda de contactes, volem traslladar als candidats municipals la necessitat d'augmentar i incloure els i les professionals de la Psicologia en els diversos contextos que conformen la realitat.

Des del COPCV hem manifestat la necessitat d'incloure als i les psicòlegs en els diversos àmbits de la societat.

En Castelló se celebrará el 1 de abril, la II Fira de la Salut; en Alicante, el 4 de abril, las IV jornadas de la Red Sanitaria Solidaria de la provincia; y en Valencia tendrá lugar, el 18 de de abril, la presentación del proyecto 'Narinant' una mirada integral y de género de la salud mental de las mujeres.

Les Xarxes Sanitàries commemoren el Dia Internacional del la Salut (7 d'abril) amb aquest esdeveniment fet l'u d'abril i en el qual participem activament. Col·legiades i les nostres representants, Mª Carmen Molés, vicedegana 3ª, i Alba Sebastián, han informat sobre l'imprescindible paper de la Psicologia per a aconseguir la salut global.

Este encuentro se realiza a petición del COPCV con el objetivo de poner en común impresiones y generar sinergias enter los grupos. Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, y Alba Sebastián, vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, han participado en esta reunión realizada en la sede del Col·legi de la capital de la Plana.

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.