947 noticias encontradas relacionadas con Psicologia Educativa

Página 1 de 64

Más jóvenes expresan malestar emocional y psicológico. Además, es una realidad que en los centros educativos hay un aumento de la diversidad del alumnado, todo ello hace imprescindible que se aumente el número de psicólogos y psicólogas educativas en los centros.

L'adolescència és una etapa de canvis que transita de la infància a l'edat adulta. La comunicació i el suport dels grups de referència és fonamental per al benestar juvenil i adult.

El COPCV manifesta la necessitat de que els problemes que s'estan donant en joves s'aborden en els seus contextos relacionals (escola i família) per professionals de psicologia educativa, i que l'Orientació Educativa estiga coberta per professionals amb les competència adaptades a l'àmbit on treballen.

Actividad realizada el 3 de febrero en la Universidad Complutense de Madrid.

En el Nuevo Plan Estratégico Nacional para la Reducción de la Obesidad Infantil (2022-2030).

Des del Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat ens donen informació i idees per saber quins són els joguets més adequats tenint en compte l'edat del menut/menuda i les competències que es vullguen treballar.

Resolución de 14 de diciembre de 2022, de la Secretaría de Estado de Educación. Ministerio de Educación y Formación Profesional.

Posem a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades les gravacions dels tres dies d'este esdeveniment.

A través de la seu electrònica del COPCV, podeu fer-nos arribar inconvenients o problemes sorgits arrel d’haver presentat l'acreditació de la formació pedagògica i didàctica a l’administració. D’esta manera, podrem traslladar la informació a la Direcció General d'Ordenació Acadèmica de la Conselleria d'Educació per a que estudie cada cas.

L'objectiu es dotar els joves de ferramentes per a que identifiquen i gestionen les seues emocions, i previndre conductes autolesives. Vicenta Esteve, secretària del COPCV, ha assistit a l'acte de presentació.

Los integrantes de la División de Psicología Educativa se han reunido en el marco de las I Jornadas de Educativa del COP de Galicia. En este encuentro estatal, los y las psicólogas educativas han analizado los diferentes modelos de Orientación.

Se celebrarà el 25 i 26 de novembre a la ciutat d’Alzira.