110 noticias encontradas relacionadas con Psicologia Educativa

Página 1 de 8

Davant la tornada a les classes, parlem amb Andrea Ollero, vocal d’educativa del COPCV, qui recalca que no s’ha d’oblidar que “l’educació és un dret del xiquet/a i que l’escola és l’espai que el garanteix amb igualtat”.

El COPCV i la Direcció General d'Inclusió Educativa de la Conselleria es van reunir el mes de desembre per a impulsar l'accés al sistema d'informació que connecta a tots els membres del sistema educatiu, i abordar la baremació de les pròximes oposicions de Secundària d'Orientació.

Les jornades, celebrades aquest dijous 24 d’octubre en Burjassot, en col•laboració amb l’Ajuntament de la localitat i amb la Diputació de València, han comptat amb la presència de la directora general d’Inclusió Educativa de la Generalitat, Raquel Andrés.

El próximo domingo, 27 de octubre, se celebra en nuestro país el Día del TDAH, uno de los trastornos psiquiátricos más comunes en la primera infancia y adolescencia, que afecta a cerca del 5% de los niños y al 2,5 % de los adultos. Hablamos con Ana Doménech, colegiada especialista en Trastorno por Déficit de Atención e Hiperactividad.

La jornada es durà a terme el 24 d'octubre al Centre Cultural Tívoli de Burjassot.

El Colegio de Psicología de Cantabria organiza esta jornada dirigida a padres, madres y docentes.

RESOLUCIÓ de 24 de juliol de 2019, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l'aplicació d'alguns dels principals procediments previstos en l'Ordre 20/2019, de 30 d'abril, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula l'organització de la resposta educativa per a la inclusió de l'alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics del sistema educatiu valencià, i es publiquen els formularis referits a l'avaluació sociopsicopedagògica, l'informe sociopsicopedagògic, el pla d'actuació personalitzat (PAP) i el dictamen per a l'escolarització.

RESOLUCIÓ de 22 de juliol de 2019, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l'organització dels serveis psicopedagògics escolars i els gabinets psicopedagògics escolars autoritzats, i per a l'elaboració del seu pla d'activitats i de la seua memòria durant el curs 2019-2020.

El evento ha contado con una gran representación valenciana tanto de la estructura colegial y de los colegiados como de las diversas universidades y asociaciones profesionales. Gran impacto del stand del COPCV en el congreso en el que han pasado alrededor de 700 participantes.

Con los datos obtenidos, la Junta Directiva de la División de Psicología Educativa (PsiE) del COP, argumentará ante las administraciones, la necesidad inexorable de la presencia del/a Psicólogo/a Educativo/a.

Andrea Ollero, Vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, ha participado en la inauguración de las II Jornadas Científicas de la Asociación TDAH +16 de València (10 y 11 de mayo).

Ampliación fecha envío propuestas hasta el 17 de mayo, y envío trabajos hasta el 23 de mayo, sin incremento económico. También se puede participar online. Salamanca 12 y 15 de Junio 2019

I Jornadas Iberoamericanas sobre Acoso y Violencia Escolar, 9 y 10 de mayo en la Universidad Cardenal Herrera-Ceu.