41 noticias encontradas relacionadas con Igualdad

Página 1 de 3

En estos momentos, se encuentra en la fase de participación de la infancia y la adolescencia, y de adultos. A continuación, disponéis de los cuestionarios a través de los cuales podéis aportar vuestra opinión.

Tras el visionado de esta película documental, el próximo 12 de marzo en Castelló, Mª Carmen Moles, psicóloga deportiva vocal del COPCV, participará en el coloquio sobre la desigualdad de género en el deporte. Asistencia gratuita.

En Castelló, este cap de setmana s'ha celebrat la Cursa de les Dones. Allí han estat Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mari Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern del Col·legi.

La corresposabilitat, clau per a aconseguir la igualtat real. el COPCV s'adherix al comunicat del del Consell General de la Psicologia.

Programa provisional de les activitats programades per l'Ajuntament de Castelló. Totes aquelles col·legiades que estigues interessades, poden inscriure's de manera gratuïta en la 'Cursa de les Dones' que es celebrarà el de 8 de març.

El Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes, on participa com a vocal la membre de Junta del COPCV MªCarmen Molés, atorga el premi a Santamaría pel seu treball a favor de la igualtat i en la lluita contra la violència de gènere.

La vocal de la Junta de Govern del COPCV representarà al Consell Sectorial de Benestar Social en aqueix òrgan consultiu municipal que treballa per a la promoció d'igualtat d'oportunitats.

La directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, inaugura aquest dijous, en la seu del COPCV del carrer Alberic, en València, el curs titulat ‘Intervenció amb xiquets, xiquetes i adolescents en violència de gènere: els grans oblidats’.

Realitzat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generaliutat Valenciana

La vocal de la Junta de Govern del COPCV Andrea Ollero va acudir a l'acte, organitzat per la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que es va celebrar aquest dimecres a València.

La Subdelegació de Govern a Castelló va fer públic el manifest coincidint amb l'encesa de llums violeta de la façana del seu edifici, acte al qual va acudir la vocal de Junta del COPCV Mª Carmen Molés.

Elaboración: Conselleria de Bienestar Social Dirección General de la Mujer y por la Igualdad Cristina Giner Arbiol. Supervisión: Mercedes Igualada Portalés Elisa Sanchís Pérez