El COPCV i la UNED Dènia signen un acord de col·laboració

L'objectiu és establir accions comunicatives i formatives que beneficien als i les estudiants del Grau de Psicologia d'aquesta universitat.

Aquesta setmana hem signat un conveni de col·laboració amb la UNED Dénia. El degà del COPCV, Francisco Santolaya, i la directora del Consorci Universitari del Centre  Associat a la UNED de Dénia, Raquel Martí, s’han reunit al centre de formació del Col·legi per signar aquest acord que persegueix beneficiar al conjunt d’estudiants del Grau en Psicologia de la Universitat.

Les dues parts ens hem compromès a desenvolupar iniciatives encaminades a informar i formar al col·lectiu estudiantil i a les persones titulades del Grau en Psicologia sobre l'exercici de la professió, i per a això es desenvoluparan projectes i iniciatives que siguen considerades d’interès mutu per totes dues entitats. Per exemple, s'ha parlat de la possibilitat de convocar un premi per reconèixer els Treballs fi de màster del Grau de Psicologia així com eealitzar xarrades formatives per als estudiants del grau, tant de manera presencial com a distància.

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 08/07/2024
El COPCV y la Asociación Española Contra el Cáncer Valencia se alían

Hemos firmado un convenio de colaboración para desarrollar acciones de promoción de la salud, divulgación de buenos hábitos y medidas de prevención contra el cáncer.
Leer

  • 27/06/2024
Participamos en la última edición de 'Conversatorio sobre salidas profesionales' de la UNED Dénia

Vicenta Esteve, secretaria del COPCV, ha dado a conocer las diversas áreas de la Psicología y sus salidas profesionales.
Leer

  • 17/06/2024
Nuestra vicedecana 2ª participa en el acto de graduación del Máster Universitario en Terapia Psicológica con Niños y Adolescentes de la UMH

Concepción Sánchez Beltrán ha dado la enhorabuena a los nuevos graduados recordándoles la importancia de la formación continua.
Leer

  • 14/06/2024
Firmamos un convenio con el Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón

Uno de los objetivos principales es el de proporcionar desde la Psicología, formación destinada a mejorar la salud mental y el bienestar del colectivo de administradores de fincas.
Leer

  • 13/06/2024
Acto de Graduación de la XI Promoción del Grado en Psicología por la UMH

Concepción Sánchez Beltrán, vicedecana 2ª del COPCV, ha participado en este acto.
Leer