Jornada Pràctica sobre Intel·ligència Artificial

Es realitzarà el 7 de juny i tindrà modalitat presencial i en línia. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça per a col·legiats i col·legiades.

La Intel·ligència Artificial suposa una ferramenta per a la disciplina psicològica. Com qualsevol novetat a implementar, genera dubtes i desafiaments però cal informar-se i formar-se ja que la Psicologia és una ciència viva, que s’ha d’adaptar i donar resposta a la ciutadania de manera general i individual.

El COPCV amb la col·laboració de la FIDAP ha reunit a diversos experts per tractar i debatre sobre algunes de les principals implicacions que la IA té i tindrà en el nostre camp professional. La jornada pràctica sobre Intel·ligència Artificial, es realitzarà el 7 de juny de vesprada en la seu de Formació del COPCV (c/ Pintor Navarro Llorens, 19 i 21 Baix, València), es podrà assistir de manera presencial o vore-la en línia.

Participarà, Azucena García, Catedràtica de Psicopatologia i directora de l’equip d’investigació Labpsitec de la Universitat Jaume I, amb la conferencia ‘Dades d’aplicació de la intel·ligència artificial en diferents contexts psicològics’; Francisco García, del departament de seguretat de la Subdirecció General de Tecnologies de la Informació y las Comunicacions (S.G.T.I.C.) del Ministeri de Hisenda, amb la conferència ‘Mesures de Seguretat’. Després del descans, Manuel Peretó, vocal de la Junta de Govern del COPCV, farà una demostració pràctica sobre l’ús de la IA en Psicologia. La jornada finalitzarà amb la taula redona ‘Normes étiques i deontològiques aplicades de la IA’ en la qual intervindran Francisco Arenas, professor Titular de Filosofia Moral en la Facultat de Filosofia y Ciències de l’Educació, i Fernando Catalán, president de la Comissió Deontològica del COPCV.


Inscripció gratuïta prèvia reserva de plaça: Modalitat presencial  Modalitat en línia

 

 


 Noticias relacionadas

  • 12/06/2024
Curso de apoyo psicosocial en acción humanitaria y emergencias

La actividad tiene previsto su inicio el día 5 de julio de 2024.
Leer

  • 12/06/2024
VÍDEO – Conferencia II: 'Proyectos sociales, la psicología coaching como herramienta para alcanzar la rehabilitación psicológica y social'

Impartida por el psicólogo Jesús Mollá Miret dentro del V Ciclo de conferencias de Psicología Coaching del COPCV.
Leer

  • 11/06/2024
Curso: “Atención psicológica al duelo en muerte gestacional y perinatal”

La actividad tiene previsto su inicio el día 21 de junio de 2024.
Leer

  • 11/06/2024
Curso: “La triangulación en la práctica clínica”

La actividad tiene previsto su inicio el día 28 de junio de 2024.
Leer