102 noticias encontradas relacionadas con Informacion secretaria

Página 1 de 7

El divendres 9 de desembre de 2022 la Seu de Castelló romandrà tancada / El viernes 9 de diciembre de 2022 la Sede de Castellón permanecerá cerrada.

Avís: tancada temporalment la seu del COPCV del carrer Alberic.

Horari d'atenció al públic de la Seu de Castelló del COPCV el pròxim 19 de setembre.

Horari d'atenció al públic del Centre de Formació del COPCV

Informació horari estiu - Información horario verano.

Campanya RENDA 2021. Deducció de quotes satisfetes a col·legis professionals - Campaña RENTA 2021 - Deducción de cuotas satisfechas a colegios profesionales.

Amb motiu de la Festivitat de Sant Pere, la seu del COPCV en Castelló romandrà tancada el 29 de juny. / Con motivo de la festividad de San Pedro, la sede del COPCV en Castellón permanecerá cerrada el 29 de junio.

Horari atenció al públic oficina seu Alacant per motiu de la festivitat d'Hogueres de Sant Joan - Horario atención al público oficina sede de Alicante por motivo de la festividad de Hogueras de San Juan.

El dijous 28 d´abril les oficines de la Seu de Alacant romandran tancades - El jueves 28 de abril las oficinas de la Sede de Alicante permanecerán cerradas.

El dilluns 25 d´abril les oficines de la Seu de València romandran tancades - El 25 de abril las oficinas de la Sede de Valencia permanecerán cerradas.

Se informa que la atención al público estará cerrada el día 19/04/2022. S'informa que l'atenció al públic romandrà tancada el dia 19/04/2022.

Horari atenció al públic en la seu de Castelló. Horario atención al público en la sede de Castellón.

Horari atenció al públic en les seus de València. Horario atención al público en las sedes de València.

Renovación seguro de reponsabilidad civil profesional.

Horario de atención al público en el Centro de Formación del COPCV el próximo día 27 de enero - Horari d'atenció al públic en el Centre de Formació del COPCV el pròxim dia 27 de gener