Realitzat l'acte d'acollida col·legial al COPCV de Castelló

El Col·legi dóna la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades de la província. Durant l'acte, s'ha realitzat la ponència 'Com promocionar el teu propi despatx o gabinet en web i xarxes socials’.

L’acte d’acogida col·legial celebrat el dijous 29 de novembre a la seu del COPCV de Castelló, va començar abordant un tema d’importància per a la major part de psicòlegs i psicòlogues en actiu: la promoció del seu gabinet o despatx. Manuel Peretó, Vicesecretari de la Junta de Govern del COPCV, va ser l’encarregat d’impartir la conferència 'Com promocionar el teu propi despatx o gabinet en web i xarxes socials’.

  

            M.Lluch i M. Peretó durant la conferència.                                                                                     M.Lluch, F. Santolaya i M.C: Molés realitzant la inauguració de l'acte

Mar Lluch, Vicedegana 3ª de  la Junta de Govern del COPCV, a més de presentar a Peretó, va participar junt amb el Degà, Francisco Santolaya, i Carmen Molés, Vocal de la Junta de Govern del COPCV en la inauguració de l’acte i l’entrega d’insígnies i diplomes a les últimes altes col·legials efectuades en la província de Castelló.

El Degà donà la benvinguda, assenyalant que el COPCV està obert per a qualsevol dubte, qüestió o necessitat que puguen tindre. Lluch, va donar a conèixer alguns dels serveis que el Col·legi ofereix com ara el Servei d’Orientació, Formació, Reciclatge i Desenvolupament Professional (SODEP), les activitats de Formació, l’Assessoria Jurídica, o el Club d’Oci, entre d’altres.

 

Benvinguts/des!  Bienvenidos/as!Noticias relacionadas

  • 23/05/2019
El COPCV lamenta la defunción del comunicador científico y político, Eduard Punset

Recordamos su participación en el acto de acogida colegial de 2011, en el que el Col·legi homenajeó a Punset reconociendo así, que a través de su trabajo como divulgador científico puso en valor y difundió la disciplina psicológica. (Vídeo del acto).
Leer

  • 12/05/2019
Campaña contra el intrusismo en Psicología

El COPCV pone a disposición de sus colegiados y colegiadas así como de la ciudadanía, un buzón electrónico donde poder denunciar las situaciones de intrusismo profesional.
Leer

  • 18/04/2019
Realizado el acto 'Desarrollo normativo en el ámbito de la infancia y adolescencia: Implicaciones profesionales en el municipio'

La Directora General de Infancia y Adolescencia, Rosa J. Molero, desarrolló algunos de los aspectos más importantes de la nueva Ley de Infancia y Adolescencia. Tras su intervención, tuvo lugar una mesa de debate sobre la misma, en la que participaron psicólogos con una amplia experiencia en el área. La actividad tuvo lugar el 15 de abril en el salón de actos del COPCV de València.(Vídeo completo del acto).
Leer

  • 12/04/2019
Acto de toma de posesión Junta de Gobierno del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

Recientemente se ha llevado a cabo este acto con el que se oficializa el nombramiento del Decano y los miembros de la Junta de Gobierno del COPCV.
Leer

  • 25/02/2019
El COPCV organitza la Jornada Psicologia de la Vida Quotidiana (5 d'abril 2019, MUVIM - València)

Rocío Ramos Paul, Jorge Barraca i Ismael Quintanilla, impartiran interessants conferències en les quals tractaran alguns dels temes més actuals relacionats amb la disciplina psicològica.
Leer