Horari de la Seu de Castelló – Horario de la Sede de Castellón

Amb motiu de la Festivitat de Sant Pere, la seu del COPCV en Castelló romandrà tancada el 29 de juny. / Con motivo de la festividad de San Pedro, la sede del COPCV en Castellón permanecerá cerrada el 29 de junio.

El dilluns 29 de juny la seu del COPCV en Castelló romandrà tancada por la Festivitat local de Sant Pere.

El lunes 29 de junio la sede del COPCV en Castellón permanecerá cerrada por la Festividad local de San Pedro.Noticias relacionadas

  • 19/06/2020
Horari de les oficines seu Alacant - Horario oficinas sede Alicante

Els pròxims dies 22 dilluns i 24 dimecres les oficines d'Alacant romandran tancades per motiu de la festivitat de Sant Joan - Los próximos días 22 lunes y 24 miércoles las oficinas de Alicante permanecerán cerradas por motivo de la festividad de San Juan.
Leer

  • 15/06/2020
Horari d'estiu - Horario de verano

Del 16 de juny al 15 de setembre - Del 16 de junio al 15 de septiembre
Leer

  • 11/05/2020
Informació d'utilitat fiscal - Información de utilidad fiscal

Campanya RENDA 2019 - Campaña RENTA 2019. Deducció de quotes satisfetes a Col·legis professionals - Deducción de cuotas satisfechas a colegios profesionales.
Leer

  • 23/04/2020
Horari de les oficines Seu Alacant - Horario oficinas Sede Alicante

El dijous 23 d´abril les oficines de la Seu de Alacant romandran tancades - El jueves 23 de abril las oficinas de la Sede de Alicante permanecerán cerradas.
Leer

  • 16/04/2020
Horari de les oficines Seu València - Horario oficinas Sede València

El dilluns 20 d´abril les oficines de la Seu de València romandran tancades - El 20 de abril las oficinas de la Sede de Valencia permanecerán cerradas.
Leer

  • 21/03/2020
Avís important atenció al públic seus del COPCV - Aviso importante atención al público sedes del COPCV.

Per a minimitzar el risc de contagi, es procedeix al tancament de les seus del COPCV durant el temps que dure l'estat d'alarma. L'atenció als col•legiats es continuarà prestant mitjançant via telefònica i seu electrònica, en l'horari habitual d'atenció al públic. / Para minimizar el riesgo de contagio, se procede al cierre de las sedes del COPCV durante el tiempo que dure el estado de alarma. La atención a los colegiados se seguirá prestando mediante vía telefónica y sede electrónica, en el horario habitual de atención al público.
Leer