Com ens afecta el canvi horari?

Podem estar més cansats o irritables però el més normal és que en uns dies, estes sensacions es passen.

En la matinada del dissabte al diumenge avancem un hora el rellotge. Hi ha qui pot sentir cansament, somnolència, falta de concentració, irritabilitat, o falta d'apetit, entre d'altres.

Sabem que els xiquets, xiquetes, i persones majors són més sensibles a aquest canvi horari perquè el seu ritme circadiari és menys flexible, però en tots els casos, l'adaptació sol ser ràpida i aquests símptomes, passatgers. 


Dormirem una hora menys però hi haurà una hora més de sol!

   Noticias relacionadas

  • 08/04/2022
La incorporació de psicòlegs en AP o formació emocional en l'àmbit educatiu, són algunes de les conclusions de la Convenció Ciutadana

El COPCV es mostra satisfet davant les recomanacions extretes d'este procés deliberatiu esperant que l'autoritat competent prenga nota i les incorpore dins el futur Pla Valencià de Salut Mental.
Leer

  • 01/04/2022
El Consejo General de la Psicología en España y Aldeas Infantiles SOS se unen para apoyar la Emergencia en Ucrania

Habilitan una página de donación con el objetivo de ayudar a los niños, niñas y familias que están viviendo una situación crítica a consecuencia de la guerra.
Leer

  • 24/02/2022
24 de febrero, Día del Patrón de la Psicología

Por acuerdo de los Decanos de las Facultades, San Juan Huarte es, desde 1983, el patrón de nuestra disciplina.
Leer

  • 11/02/2022
Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, 11 de febrer

La Psicologia és una disciplina científica majoritàriament desenvolupada per dones.
Leer

  • 10/02/2022
La Psicologia, present en la primera reunión del Consell Assessor del Mecanisme Nacional de Prevenció de la Tortura del Defensor del Poble

La psicòloga, vocal del MNP, Vicenta Esteve, assisteix a la primera reunió amb el nou Defensor del Poble, Ángel *Gabilondo
Leer

  • 02/02/2022
La Generalitat activa la Convención Ciudadana como primer paso hacia el diseño del Plan Valenciano de Salud Mental

El COPCV se muestra satisfecho ante este proyecto esperando que se haga con coherencia y que se destinen los recursos necesarios, tanto personales como económicos, que permitan ejecutar el futuro Plan Valenciano de Salud Mental.
Leer