Assistim a l'acte de la presa de possessió de les noves conselleres

Vicenta Esteve, secretària del Col·legi, ha acudit al traspàs de cartera de la Conselleria de Sanitat.

Els nous conselleres i conselleres han pres possessió dels seus càrregs, el 16 de maig, en el Palau de la Generalitat. Entre els nous nomenamets, està el de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que passa d’Ana Barceló a Miguel Mínguez; la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport , passa de Vicent Marzà a Raquel Tamarit. També han pres possessió del càrrec la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, i consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró. A l'acte, han acudit nombrosos representants de la vida política, institucional, empresarial i social valenciana, així com els consellers que deixaven el seu càrrec.

Per la vesprada, en cadascuna de les conselleries, s'ha materialitzat el traspàs de cartera. La secretària del COPCV, Vicenta Esteve, representant al col·lectiu de professionals de la Psicologia, ha assistit a la pressa de possessió del nou Conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, qui fins a la data, ha sigut professor titular de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, investigador principal de l'Institut d'investigació sanitària Incliva, i cap de servei de l'Hospital Clínic de València. Segons ha declarat en els mitjans de comunicació aposta per una sanitat pública «robusta» que done resposta als nous desafiaments.

Pel que respecta al COPCV, en esta nova etapa, continuarem treballant per les diverses àrees de la nostra disciplina, els seus professionals i el dret de la ciutadania a rebre una atenció psicològica acord a les necessitats.

   Noticias relacionadas

  • 17/06/2022
LIBRO: Psiquiatría cotidiana

Autor: Juan Rojo Moreno. Ed.Pirámide
Leer

  • 10/06/2022
El COP, nuevo miembro asociado de la Asociación Internacional de Psicología Aplicada

La Asociación Internacional de Psicología Aplicada (International Association of Applied Psychology-IAAP) celebró una reunión especial de la Junta Directiva, durante la cual se acordó la incorporación del Consejo General de la Psicología como miembro asociado.
Leer

  • 08/06/2022
El nuevo 'glosario' de Psicología, con acceso abierto y online.

La UCM, el CSIC y el COPM firman un convenio para actualizar el formato y el contenido del Tesauro ISCOC de Psicología.
Leer

  • 08/04/2022
La incorporació de psicòlegs en AP o formació emocional en l'àmbit educatiu, són algunes de les conclusions de la Convenció Ciutadana

El COPCV es mostra satisfet davant les recomanacions extretes d'este procés deliberatiu esperant que l'autoritat competent prenga nota i les incorpore dins el futur Pla Valencià de Salut Mental.
Leer

  • 01/04/2022
El Consejo General de la Psicología en España y Aldeas Infantiles SOS se unen para apoyar la Emergencia en Ucrania

Habilitan una página de donación con el objetivo de ayudar a los niños, niñas y familias que están viviendo una situación crítica a consecuencia de la guerra.
Leer

  • 25/03/2022
Com ens afecta el canvi horari?

Podem estar més cansats o irritables però el més normal és que en uns dies, estes sensacions es passen.
Leer