Assistim a l'acte de la presa de possessió de les noves conselleres

Vicenta Esteve, secretària del Col·legi, ha acudit al traspàs de cartera de la Conselleria de Sanitat.

Els nous conselleres i conselleres han pres possessió dels seus càrregs, el 16 de maig, en el Palau de la Generalitat. Entre els nous nomenamets, està el de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que passa d’Ana Barceló a Miguel Mínguez; la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport , passa de Vicent Marzà a Raquel Tamarit. També han pres possessió del càrrec la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, i consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró. A l'acte, han acudit nombrosos representants de la vida política, institucional, empresarial i social valenciana, així com els consellers que deixaven el seu càrrec.

Per la vesprada, en cadascuna de les conselleries, s'ha materialitzat el traspàs de cartera. La secretària del COPCV, Vicenta Esteve, representant al col·lectiu de professionals de la Psicologia, ha assistit a la pressa de possessió del nou Conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, qui fins a la data, ha sigut professor titular de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, investigador principal de l'Institut d'investigació sanitària Incliva, i cap de servei de l'Hospital Clínic de València. Segons ha declarat en els mitjans de comunicació aposta per una sanitat pública «robusta» que done resposta als nous desafiaments.

Pel que respecta al COPCV, en esta nova etapa, continuarem treballant per les diverses àrees de la nostra disciplina, els seus professionals i el dret de la ciutadania a rebre una atenció psicològica acord a les necessitats.

   Noticias relacionadas

  • 24/03/2023
Canvi horari

La matinada del dissabte 25 de març al diumenge, s'adelanten els rellotges.
Leer

  • 13/03/2023
LIBRO: El dolor adolescente

Autor: Jose Antonio Luengo. Ed. Plataforma.
Leer

  • 06/03/2023
Colegios e institutos necesitan más psicólogos educativos al ser recursos especializados

Más jóvenes expresan malestar emocional y psicológico. Además, es una realidad que en los centros educativos hay un aumento de la diversidad del alumnado, todo ello hace imprescindible que se aumente el número de psicólogos y psicólogas educativas en los centros.
Leer

  • 24/02/2023
Dia del Patró de la Psicologia, 24 de febrer

Amb motiu d'esta celebració, hem eixit al carrer per saber què pensa la gent sobre la disciplina psicològica.
Leer

  • 14/01/2023
La revista Informació Psicològica digital publica el número 124

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 02/01/2023
IMPORTANTE. Regularización del servicio de correo electrónico

Próximamente, todas las cuentas de correo con los dominios @cop.es y @psired.es recibirán un email. Para continuar utilizando estas cuentas, tendrán que aceptar las condiciones de servicio y normas de uso. De lo contrario, serán eliminadas.
Leer