Assistim a l'acte de la presa de possessió de les noves conselleres

Vicenta Esteve, secretària del Col·legi, ha acudit al traspàs de cartera de la Conselleria de Sanitat.

Els nous conselleres i conselleres han pres possessió dels seus càrregs, el 16 de maig, en el Palau de la Generalitat. Entre els nous nomenamets, està el de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que passa d’Ana Barceló a Miguel Mínguez; la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport , passa de Vicent Marzà a Raquel Tamarit. També han pres possessió del càrrec la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, i consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró. A l'acte, han acudit nombrosos representants de la vida política, institucional, empresarial i social valenciana, així com els consellers que deixaven el seu càrrec.

Per la vesprada, en cadascuna de les conselleries, s'ha materialitzat el traspàs de cartera. La secretària del COPCV, Vicenta Esteve, representant al col·lectiu de professionals de la Psicologia, ha assistit a la pressa de possessió del nou Conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, qui fins a la data, ha sigut professor titular de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, investigador principal de l'Institut d'investigació sanitària Incliva, i cap de servei de l'Hospital Clínic de València. Segons ha declarat en els mitjans de comunicació aposta per una sanitat pública «robusta» que done resposta als nous desafiaments.

Pel que respecta al COPCV, en esta nova etapa, continuarem treballant per les diverses àrees de la nostra disciplina, els seus professionals i el dret de la ciutadania a rebre una atenció psicològica acord a les necessitats.

   Noticias relacionadas

  • 04/08/2022
Ens sumem al condol per la mort del científic valencià, Santiago Grisolía

Nos sumamos a las condolencias por la muerte del científico valenciano, Santiago Grisolía.
Leer

  • 03/08/2022
Regulación de Psicología

El Consejo General de la Psicología estudia enviar un recurso de casación a la Audiencia Nacional con el visto bueno del resto de organizaciones del sector: Conferencia de Decanos, Estudiantes y Academia.
Leer

  • 29/07/2022
Se aprueba la Ley de ordenación del ejercicio de las profesiones del deporte y la actividad

Esta norma, publicada en el DOGV el 26 de julio de 2022, supone un gran logro para nuestro colectivo ya que reconoce a los psicólogos/as clínicos y sanitarios como profesionales colaboradores.
Leer

  • 25/07/2022
DECRET: Ajudes directes de suport a les persones treballadores autònomes

Modificació del Decret 92/2022, de 8 de juliol, del Consell, pel qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’ajudes directes de suport a les persones treballadores autònomes, inscrites com a tals en el Règim Especial d’Autònoms.
Leer

  • 22/07/2022
La revista Informació Psicològica digital publica el número 123

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 15/07/2022
Joan Rovira: 'Treballar en protecció social és una oportunitat que ens legitima per a denunciar necessitats, reivindicar drets i proposar millores'

Rovira, és considerat pioner en el desenvolupament de la Psicologia de la Intervenció Social a la Comunitat. En les tres últimes dècades ha desenvolupat el seu treball com a cap de l'àrea de Serveis Social d'Alzira.
Leer