I Jornada d´esport i salut mental 'En MoviMent'

La jornada tindrà lloc el día 21 de juny, al Complex Esportiu-Cultural 'La Petxina' de la ciutat de València.

A fi de promoure la pràctica esportiva entre les persones amb problemes de salut mental, la Direcció General de Diversitat Funcional i Salut Mental, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el CREAP i la Fundació SASM, té previst celebrar una jornada en la qual es duran a terme una sèrie d'activitats tant formatives (taules redones) com a recreatives i esportives en les quals podran participar les persones usuàries assistents. La jornada tindrà lloc el día 21 de juny, al Complex Esportiu-Cultural "La Petxina" de la ciutat de València, i en unes instal·lacions esportives limítrofes, situades al Jardí del Túria.

Adjuntem el programa de les intervencions que es realitzaran durant la jornada així com l'enllaç perquè pugueu realitzar la inscripció a aquesta.

A causa de la capacitat de la sala d'actes on se celebraran les taules redones, només s'atendran 280 sol·licituds d'inscripció que es reben per rigorós ordre d'entrada.

https://forms.gle/HrFWLVMRehXE9zE8A

 

 __________________________________________________________________________________________________

 

A fin de promover la práctica deportiva entre las personas con problemas de salud mental, la Dirección General de Diversidad Funcional y Salud Mental, en colaboración con la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, el CREAP y  la Fundación SASM, tiene previsto celebrar una jornada en la que se llevarán a cabo una serie de actividades tanto formativas (mesas redondas) como recreativas y deportivas en las que podrán participar las personas usuarias asistentes. La jornada tendrá lugar el día 21 de junio, en el Complejo Deportivo-Cultural "La Petxina" de la ciudad de Valencia, y en unas instalaciones deportivas aledañas, situadas en el Jardín del Turia.

Adjuntamos el programa de las intervenciones que se realizarán durante la jornada así como el enlace para que podáis realizar la inscripción a la misma.

Debido a la capacidad del salón de actos donde se celebrarán las mesas redondas, solo se atenderán a 280 solicitudes de inscripción que se reciban por riguroso orden de entrada.

https://forms.gle/HrFWLVMRehXE9zE8A

 Noticias relacionadas

  • 14/09/2023
Els professionals de la Psicologia de l'Esport i l'Activitat Física dissenyen programes d'adherència a l'esport afavorint el compromís i la constància

Està demostrat que practicar exercici té beneficis psicològics i físics però, què ens impedeix, de vegades, practicar-lo de manera regular?
Leer

  • 08/09/2023
Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio - 2023/2024 (XVII edición)

Este máster tiene previsto comenzar el 20 de octubre de 2023. Las clases se impartirán en el Centro de Formación del COPCV. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 28/08/2023
Nos reunimos con la nueva concejala de las áreas de Acción Social y Deportes de Castellón, Maica Hurtado

A la reunión han asistido Mª Carmen Molés y Alba Sebastian, vicedecana 3ª y vocal del COPCV, respectivamente.
Leer

  • 06/04/2023
Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau

Psicologia de l'esport, una ferramenta per a fer de l'activitat física un aprenentatge per a la vida.
Leer

  • 14/03/2023
La Psicología del Deporte aúna generaciones con el trabajo realizado en un Stand en la VI Carrera solidaria de la Facultad de Medicina de la UMH

Los y las profesionales del Grupo de Trabajo de Psicología del Deporte del COPCV-Alicante difunden entre las personas asistentes y participantes, la importancia de esta área.
Leer

  • 24/02/2023
Entrenar la mente para correr un Maratón

Este domingo se celebra la XIII Marató bp de Castelló. El psicólogo del deporte, Quique Andrés, que forma parte del Equipo de Apoyo Psicológico desde 2012, reflexiona sobre lo que hay dentro de cada zancada efectuada en esta carrera de larga distancia.
Leer