#MeLoMerezco

Conta'ns en les xarxes socials del COPCV (@COPCV), per què et mereixes aquest descans. / Cuéntanos en las redes sociales del COPCV (@COPCV), por qué te mereces este descanso.

Amb el mes de juliol, s'inicia el període vacacional. Per a un sector de la població els mesos d'estiu suposen treballar mentre que, per a un altre, és sinònim de descans, de desconnexió, per a deixar a un costat les rutines i centrar-se en allò que ens agrada i abelleix fer.

Els anys de pandèmia han sigut complexos. És ben sabut que han afectat emocional i psicològicament. Els nostres col·legiats i col·legiades constateu que el nombre de consultes i les hores de treball s'han multiplicat. Per això, aquest descans és necessari i també merescut.

Comparteix en les nostres xarxes socials @COPCV, que són les teues, per què et mereixes aquest descans. Usa el hastag #MeLoMerezco i explica'ns-ho

#MeLoMerezco perquè puc dormir fins que el cos me'l demane

#MeLoMerezco perquè tenia moltes ganes de passar més temps amb la família, amics i amigues

#MeLoMerezco per salut mental

#MeLoMerezco perquè SI

 

 

Con el mes de julio, se inicia el periodo vacacional. Para un sector de la población los meses de verano suponen trabajar mientras que, para otro, es sinónimo de descanso, de desconexión para dejar a un lado las rutinas y centrarse en aquello que nos gusta y apetece hacer.

Los años de pandemia han sido complejos. Es bien sabido que han afectado emocional y psicológicamente. Nuestros colegiados y colegiadas constatáis que el número de consultas y las horas de trabajo se han multiplicado. Por ello, este descanso es necesario y también merecido.

Comparte en nuestras redes sociales, que son las tuyas, por qué te mereces este descanso. Usa el hastag #MeLoMerezco y cuéntanoslo

#MeLoMerezco porque puedo dormir hasta que el cuerpo me lo pida

#MeLoMerezco porque tenía muchas ganas de pasar más tiempo con la familia y amig@s

#MeLoMerezco por salud mental

#MeLoMerezco porque SÍNoticias relacionadas

  • 04/08/2022
Ens sumem al condol per la mort del científic valencià, Santiago Grisolía

Nos sumamos a las condolencias por la muerte del científico valenciano, Santiago Grisolía.
Leer

  • 03/08/2022
Regulación de Psicología

El Consejo General de la Psicología estudia enviar un recurso de casación a la Audiencia Nacional con el visto bueno del resto de organizaciones del sector: Conferencia de Decanos, Estudiantes y Academia.
Leer

  • 29/07/2022
Se aprueba la Ley de ordenación del ejercicio de las profesiones del deporte y la actividad

Esta norma, publicada en el DOGV el 26 de julio de 2022, supone un gran logro para nuestro colectivo ya que reconoce a los psicólogos/as clínicos y sanitarios como profesionales colaboradores.
Leer

  • 25/07/2022
DECRET: Ajudes directes de suport a les persones treballadores autònomes

Modificació del Decret 92/2022, de 8 de juliol, del Consell, pel qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’ajudes directes de suport a les persones treballadores autònomes, inscrites com a tals en el Règim Especial d’Autònoms.
Leer

  • 22/07/2022
La revista Informació Psicològica digital publica el número 123

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 15/07/2022
Joan Rovira: 'Treballar en protecció social és una oportunitat que ens legitima per a denunciar necessitats, reivindicar drets i proposar millores'

Rovira, és considerat pioner en el desenvolupament de la Psicologia de la Intervenció Social a la Comunitat. En les tres últimes dècades ha desenvolupat el seu treball com a cap de l'àrea de Serveis Social d'Alzira.
Leer