Estrenem imatge de 'El Recull'

Des de fa quasi 40 anys, us enviem esta revista (primer en paper i després digital) per a mantindre-us al corrent de totes aquelles informacions que afecten a la nostra disciplina professional. Ara, us volem fer partíceps d'alguns canvis en la seua imatge.

Hem sobrepassat els 600 Reculls Informatius del COPCV i pensem que és un bon moment per fer alguns canvis. L'any 1985 es publicà el primer número del Recull Informatiu que s'enviava als col·legista i col·legiades per correu ordinari. Amb el pas del temps canvià el format i en 2013 passà a ser digital. Des d'aleshores enviem la nostra newsletter per tal de facilitar al màxim que us arribe la informació que considerem destacable per al nostre col·lectiu professional. 

  

 

Actualment, el Recull Informatiu és setmanal, integra totes aquelles notícies publicades en el nostre lloc web corresponents a activitats organitzades pel Col·legi o a aquelles a les quals han assistit els membres de Junta com a representants de la Psicologia valenciana. També podeu vore que en l’apartat d’Informació d’interès, donem difusió a aquells esdeveniments, que malgrat no ser pròpiament del COPCV, pertanyen a organismes o a associacions amb les quals tenim vincles o que per la temàtica, estimem que poden ser-vos útil. Els articles i les guies publicades en l'apartat de Biblioteca Digital.

A partir del següent número, els criteris per crear i seleccionar els continguts a publicar es mantenen però modifiquem lleugerament la seua imatge. El nom (de Recull Informatiu passa a El Recull), les tonalitats i la tipografia canvien per ser més actual, s’impregna de tons morats, representatius de la disciplina psicològica.

 

 Noticias relacionadas

  • 05/12/2022
IMPORTANTE. Regularización del servicio de correo electrónico

Próximamente, todas las cuentas de correo con los dominios @cop.es y @psired.es recibirán un email. Para continuar utilizando estas cuentas, tendrán que aceptar las condiciones de servicio y normas de uso. De lo contrario, serán eliminadas.
Leer

  • 28/11/2022
Acompañamos a los profesionales de Farmacia en el Día de su Patrona

Vicenta Esteve, secretaria del COPCV, y Josefina Carboneras, vicesecretaria del mismo, asisten al acto celebrado el 26 de noviembre.
Leer

  • 23/11/2022
Els socis del Govern Valencià presenten en les Corts unes esmenes orientades a millorar la salut mental

En els documents es presenten iniciatives orientades a millorar l'atenció en salut mental, augmentar la ràtio de psicòlegs i incloure'ls en Atenció Primària.
Leer

  • 21/11/2022
Como vocal del Mecanismo Nacional de Prevención de la Tortura, Vicenta Esteve, asiste a la reunión de esta unidad

El Consejo Asesor del Mecanismo Nacional de Prevención de la Tortura (MNP), perteneciente al Defensor del Pueblo, se reúne para analizar las acciones realizadas hasta la fecha. Nuestra secretaria, forma parte de este órgano desde el año 2013.
Leer

  • 07/11/2022
Exempció del màster de formació del professorat per a llicenciats/ades en psicologia abans de 2009 amb formació pedagògica i didàctica

A través de la seu electrònica del COPCV, podeu fer-nos arribar inconvenients o problemes sorgits arrel d’haver presentat l'acreditació de la formació pedagògica i didàctica a l’administració. D’esta manera, podrem traslladar la informació a la Direcció General d'Ordenació Acadèmica de la Conselleria d'Educació per a que estudie cada cas.
Leer

  • 31/10/2022
Halloween i la tolerància a elements 'terrorìfics'

Parlem del contracondicionament com a tècnica de modificació de conducta.
Leer