Estrenem imatge de 'El Recull'

Des de fa quasi 40 anys, us enviem esta revista (primer en paper i després digital) per a mantindre-us al corrent de totes aquelles informacions que afecten a la nostra disciplina professional. Ara, us volem fer partíceps d'alguns canvis en la seua imatge.

Hem sobrepassat els 600 Reculls Informatius del COPCV i pensem que és un bon moment per fer alguns canvis. L'any 1985 es publicà el primer número del Recull Informatiu que s'enviava als col·legista i col·legiades per correu ordinari. Amb el pas del temps canvià el format i en 2013 passà a ser digital. Des d'aleshores enviem la nostra newsletter per tal de facilitar al màxim que us arribe la informació que considerem destacable per al nostre col·lectiu professional. 

  

 

Actualment, el Recull Informatiu és setmanal, integra totes aquelles notícies publicades en el nostre lloc web corresponents a activitats organitzades pel Col·legi o a aquelles a les quals han assistit els membres de Junta com a representants de la Psicologia valenciana. També podeu vore que en l’apartat d’Informació d’interès, donem difusió a aquells esdeveniments, que malgrat no ser pròpiament del COPCV, pertanyen a organismes o a associacions amb les quals tenim vincles o que per la temàtica, estimem que poden ser-vos útil. Els articles i les guies publicades en l'apartat de Biblioteca Digital.

A partir del següent número, els criteris per crear i seleccionar els continguts a publicar es mantenen però modifiquem lleugerament la seua imatge. El nom (de Recull Informatiu passa a El Recull), les tonalitats i la tipografia canvien per ser més actual, s’impregna de tons morats, representatius de la disciplina psicològica.

 

 Noticias relacionadas

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer

  • 20/02/2024
Àrea personal del col·legiat i col·legiada

Coneix les gestions que pots fer en línia.
Leer

  • 16/02/2024
Lanzamiento de la Newsletter "Psico-Actualidad" por el COP Melilla

Destinada a mantener informada a la comunidad sobre las últimas novedades y avances en el campo de la psicología.
Leer

  • 12/02/2024
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que ponemos a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer

  • 08/01/2024
Obligatorietat de l'ús de mascaretes en centres sanitaris i sociosanitaris de la Comunitat Valenciana

Així ho estableix la Direcció General de Salut Pública especificant en quines situacions.
Leer