Incendi Nou Campanar - Gràcies a tots els col·legiats i col·legiades pel seu treball i l'interés en col·laborar

Com a corporació col·legial ens em posat a disposició de l'administració per aportar els psicòlegs i psicòlogues que siguen necessaris.

Sabem que des del primer moment companys i companyes especialitzats en emergències de Creu Roja, estan treballant en les zones habilitades per l’ajuntament de la ciutat. Ressaltem i valorem el seu treball ja que en aquests moments desenvolupen una tasca fonamental.

Junt a aquest perfil, es troben els psicòlegs i psicòlogues de la Intervenció Social, recursos que el consistori ha activat donades les circumstàncies. La tasca dels nostres companys i companyes requereix de professionalitat, sensibilitat i empatia per tal d’acompanyar a les persones afectades pel terrible incendi.

A tots ells, volem agrair la seua implicació i esforç. Un agraïment que fem extensiu als integrants dels grups del GIPEC de les tres províncies del COPCV ja que des del dijous de vesprada estan en alerta per actuar en el moment que l’administració així ho requerisca. També expressem gratitud als col·legiats i col·legiades que des del divendres, contacten amb el Col·legi oferint-se per actuar en el moment que siga necessari.



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 27/02/2024
Pautas psicológicas frente a un incendio

¿Cuáles son las respuestas y reacciones ante este tipo de catástrofes?
Leer

  • 11/12/2023
I Congreso Nacional de Psicología de Emergencias: 'Sosteniendo emociones en las emergencias'

Este evento pionero, tendrá lugar entre el 2 y el 4 de mayo de 2024, en Santiago de Compostela. Organiza: Colexio Oficial de Psicoloxía de Galicia.
Leer

  • 02/10/2023
Nos solidarizamos con la sociedad murciana y nos ponemos a disposición del COP de la Región de Murcia.

Hablamos con la coordinadora de GIPEC del COPCV-Alicante sobre la atención psicológica que reciben las víctimas por parte de los psicólogos emergencistas.
Leer

  • 21/07/2023
Aprobado el primer máster oficial de Psicología de Emergencias

El Ministerio de Universidades ha dado luz verde a la enseñanza de la Psicología de Emergencias otorgando el sello oficial al Máster Universitario en Intervención Psicológica en Situaciones de Crisis, Catástrofes y Emergencias de la Universidad Europea de Madrid.
Leer