Assistim a la presentació del Pla Simplifica de la Generalitat

La secratària del COPCV, Vicenta Esteve, ha acudit a l'acte de presentació per tal de rebere informació de primera mà de les novetats que l'Admnistració vol implementar a l'hora de fer tràmits.

La Generalitat Valenciana ha presentat el Pla Simplifica 2024-2026, una iniciativa amb la qual es vol reduir burocràcia i simplificar els tràmits del la ciutadania i les empreses amb l'administració pública. A l’acte, celebrat aquest dilluns 13 de maig en el Palau de les Comunicacions, hem assistit juntament amb altres associacions o entitats de la vida professional i social valenciana.

Esperem que la posada en marxa d’este Pla cumplisca amb els objectius marcats per l’Administració ja que  el nostre òrgan col·legial, es vorà beneficiat.

 

J.C. Benítez, degà COLFISIO; V. Esteve, secretària del COPCV; M. Gómez, conseller de Sanitat; V.Montalvá, secretari COOCV

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 26/07/2024
Andrés Vera, olímpico: 'mi primer objetivo era llegar a la salida porque a partir de ese momento mi cabeza no funcionaba, solo trabajaba'

Entrevista al mediofondista de Castellón Andrés Vera, y a la psicóloga del deporte y vicedecana 3ª del COPCV, Mª Carmen Molés.
Leer

  • 18/07/2024
Les vacances d'estiu són un període excel·lent per a enfortir els llaços afectius amb els nostres fills i filles

I com tot aprenentatge té una base emocional, es pot crear el context adequat per a potenciar la curiositat, el descobriment i el gust pel saber proposant-los activitats diferents a les que realitzen a les aules. Fins i tot ‘no fer res’ o l'avorriment’, són recursos que aprofitar.
Leer

  • 15/07/2024
Reapertura para la presentación de nuevas solicitudes de Certificados EuroPsy

El Consejo General de la Psicología de España informa sobre los requisitos y la forma de pedir estos certificados europeos.
Leer

  • 20/06/2024
Horario para las fiestas de Hogueras / Horari per les festes de Fogueres

Horario de atención al público en la sede de Alicante. Horari d'atenció al públic en la seu d'Alacant.
Leer

  • 19/06/2024
LIBRO: ¡Pánico! Psicoeducación para el trastorno de ansiedad infantil

Autores: Aroa Borrás Barrachina y Francisco Conesa Beltrán. Ed. Pirámide
Leer