Horari de la Seu d'Alacant - Horario de la sede de Alicante

Amb motiu de la Festivitat de la Santa Faç, l'oficina del COPCV d'Alacant romandrà tancada el 12 d'abril. / Con motivo de la Festividad de la Santa Faz, la oficina del COPCV de Alicante permanecerá cerrada el 12 de abril.

 

 

El próximo jueves 12 de abril, las oficinas de la Sede de Alicante del COPCV permanecerán cerradas con motivo de la fiesta local de la Santa Faz.

El proper dijous 12 d'abril, les oficines de la Seu d'Alacant del COPCV romandran tancades amb motiu de la festa local de la Santa Faç.Noticias relacionadas

  • 21/09/2018
Horari seus d'Alacant i Castelló - Horario sedes de Alicante y Castellón

Per motiu de formació del personal, les seus d´Alacant i Castelló romandràn tancades el 25 de setembre. / Por motivo de formación del personal, las sedes de Alicante y Castellón permanecerán cerradas el 25 de septiembre.
Leer

  • 20/07/2018
Horari de la seu Central i seu de Castelló - Horario de la sede Central y sede de Castellón

Per motiu de formació del personal, la seu de València (carrer Compte d´Olocau, 1 baix) i Castelló (carrer Sant Josep, 2) romandràn tancades el 24 de juliol. / Por motivo de formación del personal, las sedes de València (calle Conde de Olocau, 1 bajo) y Castellón permanecerán cerradas el 24 de julio.
Leer

  • 16/07/2018
Horari de la Seu d'Alacant - Horario de la sede de Alicante

Per motius de formació del personal, la seu del COPCV d'Alacant romandrà tancada el 17 de juliol. / Por motivos de formación del personal, la sede del COPCV de Alicante permanecerá cerrada el 17 de julio.
Leer

  • 28/06/2018
Horari de la Seu de Castelló - Horario de la sede de Castellón

Amb motiu de la Festivitat de Sant Pere, la seu del COPCV en Castelló romandrà tancada el 29 de juny. / Con motivo de la Festividad de San Pedro, la sede del COPCV en Castellón permanecerá cerrada el 29 de junio.
Leer

  • 14/06/2018
Horari d'estiu - Horario de verano

Del 16 de juny al 15 de setembre - Del 16 de junio al 15 de septiembre
Leer