7 noticias encontradas relacionadas con Gabinets Psicopedagogics Municipals

Página 1 de 1

Organitzades pel Gabinet de Psicologia i Pedagogia de l'Ajuntament d'Oliva, la Mancomunitat de La Safor i el Cefire de Gandia de la Conselleria d'Educació,

Extracte de la Resolució de 31 de gener de 2023, per la qual es convoquen les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2023.

Es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats i entitats locals menors de la CV per a 2021.

Per la qual es determinen els criteris de creació de llocs de professorat de l’especialitat d’orientació educativa als equips d’orientació educativa i per la qual s’ordena la creació de les unitats especialitzades d’orientació.

Per la qual es convoquen les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d'ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la CV per a l'exercici 2021.

Elaborat per un grup de psicòlogues dels Gabinets Psicopedagògics Municipals de: Albal, Alfafar, Benetússer, Catarroja, Massanassa , Paiporta, Sedaví i Silla