28 noticias encontradas relacionadas con Psicologia Intervencion Municipal

Página 1 de 2

Curso IVAFIQ: II Edición curso "Intervención con personas afectadas de trastorno mental en su medio habitual". Inscripción 27 de septiembre a las 12 hr.

La Comissió d'Intervenció Mnucipal del COPCV, signa aquest escrit en el qual explica les funcions i la importància de mantindre els GPM en la Comunitat.

Organitzades pel Gabinet de Psicologia i Pedagogia de l'Ajuntament d'Oliva, la Mancomunitat de La Safor i el Cefire de Gandia de la Conselleria d'Educació,

Aquest nou òrgan es crea amb l'objectiu de donar les majors garanties possibles a les persones professionals i usuàries a l'hora de prendre determinades decisions.

Concepción Sánchez Beltrán, vicedegana del COPCV, ha assistit a l'acte promicionat per la Conselleria de Polítiques Inclusives.

Aquest document impulsat per l’àrea de Benestar Social i elaborat per la Diputació de Castelló, preten ser una ferramenta per als i les professionals de l'àrea.

La Conselleria d'Igualtat i Politiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha sido galardonada con el ‘Premio a instituciones y Organizaciones que promocionen la práctica de la Psicología en Intervención Social’.

A continuació, disposeu d'un resum de l'esdeveniment celebrat el 7 de juliol en el saló d'actes del COPCV-València. Més endavant, facilitarem el vídeo.

Es realitzarà el pròxim 7 de juliol en el saló d'actes del COPCV de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.

Enviamos a Educación, las propuestas de los colegiados/adas de los Gabinetes Psicopedagógicos Municipales y de los Orientadores del Centros Escolares.

En esta trobada, els i les representants del COPCV, han informat sobre els temes, les mancances, i les línies d'actuació que consideren més importants de cara a atendre les necessitats de la població pel que fa a la salud emocional i mental.

Puedes hacerte socio/a por 1€ al mes. La organización trabaja por hacer visible que la atención psicológica salva vidas y defender el derecho de acceso a todas las personas al apoyo psicológico.