Estem en les II Jornades de Serveis Socials realitzades en Elx

Concepción Sánchez Beltrán, vicedegana del COPCV, ha assistit a l'acte promicionat per la Conselleria de Polítiques Inclusives.

El Centre de Congressos d’Elx acull durant els dies 23 i 24 de febrer les II Jornades de Serveis Socials impulsades per la Conselleria de Polítiques Inclusives en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social d’Elx. L’esdeveniment ha reunit professionals pertanyents als equips interdisciplinaris d’atenció primària i serveis socials dels ajuntaments de la Comunitat de Psicologia, Treball Social, Educadors i assessors jurídics. La nostra disciplina, és un dels eixos fonamentals de l’àrea per això, el Col·legi ha estat present en la figura de la vicedegana 2ª, Concepción Sánchez Beltrán. A més, com a mostra de la importància de la Psicologìa en Serveis Socials, trobem l'elevat nombre de participants/ponents que són companys de professió.

L’acte ha sigut inaugurat per Irene Gavidia, secretària autonòmica en Atenció Primària i Serveis Socials. Gavidia ha explicat que el Govern valencià treballa per un model de serveis socials de qualitat, centrat en les persones, fort, públic, de proximitat, municipalista i dotat d'una inversió “absolutament preventiva". De fet, ha afirmat que des de 2015, el pressupost destinat a benestar social, s’ha multiplicat per tres "la qual cosa ha permès passar de 347 professionals dels serveis socials a més de 4.000”. Sabem que la ràtio de psicòlegs i psicòlogues ha crescut en este àrea. No obstant, la nostra vicedegana 2ª aprofità l'ocasió per exposar-li a Gavidia, la necessitat de que la xifra existent continuara augmentat.

 

 

 Noticias relacionadas

  • 13/06/2024
Acto de Graduación de la XI Promoción del Grado en Psicología por la UMH

Concepción Sánchez Beltrán, vicedecana 2ª del COPCV, ha participado en este acto.
Leer

  • 03/06/2024
Mesa redonda: Cómo fomentar el buen trato en las personas mayores

Con motivo del día mundial del abuso y maltrato en la vejez, el COPCV y el GT de Envejecimiento de Alicante, han organizado esta actividad que se realizará el 12 de junio en la Universidad Permanente de la Universidad de Alicante.
Leer

  • 27/05/2024
Jornada 'factores de salud y bienestar psicológico a lo largo de las distintas etapas de la vida'

Se realiza el 31 de mayo en Orihuela (Alicante). Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 23/05/2024
Resum i fotografies de la XV Jornada de psicologia, educació i municipi del COPCV

En esta trobada professional celebrada recentment, s'ha recordat i argumentat la importància del municipalisme en la societat actual.
Leer

  • 21/05/2024
Firmamos un convenio de colaboración con la Asociación Alicante Contra el Cáncer

Aunamos esfuerzos para mejorar la atención y el asesoramiento de pacientes, familiares y la formación de los profesionales de este ámbito.
Leer