Estem en les II Jornades de Serveis Socials realitzades en Elx

Concepción Sánchez Beltrán, vicedegana del COPCV, ha assistit a l'acte promicionat per la Conselleria de Polítiques Inclusives.

El Centre de Congressos d’Elx acull durant els dies 23 i 24 de febrer les II Jornades de Serveis Socials impulsades per la Conselleria de Polítiques Inclusives en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social d’Elx. L’esdeveniment ha reunit professionals pertanyents als equips interdisciplinaris d’atenció primària i serveis socials dels ajuntaments de la Comunitat de Psicologia, Treball Social, Educadors i assessors jurídics. La nostra disciplina, és un dels eixos fonamentals de l’àrea per això, el Col·legi ha estat present en la figura de la vicedegana 2ª, Concepción Sánchez Beltrán. A més, com a mostra de la importància de la Psicologìa en Serveis Socials, trobem l'elevat nombre de participants/ponents que són companys de professió.

L’acte ha sigut inaugurat per Irene Gavidia, secretària autonòmica en Atenció Primària i Serveis Socials. Gavidia ha explicat que el Govern valencià treballa per un model de serveis socials de qualitat, centrat en les persones, fort, públic, de proximitat, municipalista i dotat d'una inversió “absolutament preventiva". De fet, ha afirmat que des de 2015, el pressupost destinat a benestar social, s’ha multiplicat per tres "la qual cosa ha permès passar de 347 professionals dels serveis socials a més de 4.000”. Sabem que la ràtio de psicòlegs i psicòlogues ha crescut en este àrea. No obstant, la nostra vicedegana 2ª aprofità l'ocasió per exposar-li a Gavidia, la necessitat de que la xifra existent continuara augmentat.

 

 

 Noticias relacionadas

  • 24/03/2023
Club de ocio - Presentación del libro 'La atención integral y centrada en la persona'

Los representantes del COPCV en Alicante han realizado la presentación de esta publicación destacando su funcionalidad en la práctica profesional.
Leer

  • 23/03/2023
Horari seu d'Alacant / Horario sede de Alicante

El 24 de març, de 9:30h. a 12:30h., romandrà tancada. / El 24 de marzo, de 9:30h. a 12:30h., permanecerá cerrada.
Leer

  • 21/03/2023
Curs IVAFIQ 'Formació Transversal: Dinamització comunitària i participació ciutadana'. Inscripció 14/03/2023-13:00 hores

Curso IVAFIQ 'Formación Transversal: Dinamización comunitaria y participación ciudadana' Inscripción 14/03/2023 - 13:00 horas
Leer

  • 16/03/2023
El COPCV forma part del Comité d'Ètica en Serveis Socials constituït per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

Aquest nou òrgan es crea amb l'objectiu de donar les majors garanties possibles a les persones professionals i usuàries a l'hora de prendre determinades decisions.
Leer

  • 15/03/2023
Representantes del COPCV asisten a la jornada formativa sobre el modelo Barnahus organizada por la Dirección General de Infancia y Adolescencia

Este proyecto consiste en agrupar en un mismo espacio todos los recursos que intervienen en un caso de violencia y abuso sexual con el objetivo de prevenir la revictimización de las víctimas y de sus familias.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer