207 noticias encontradas relacionadas con Infanto juvenil

Página 1 de 14

El document, contempla 20 fitxes d’activitats, cadascuna d'elles vinculada a un o diversos drets sobre la base de la Llei valenciana d'infància i adolescència, sota el paraigua dels drets universals de la infància que recull la Convenció dels Drets de la Infància.

HUI, 29 de juny te lloc la jornada inaugural del Pla de formació bàsic per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència en la Comunitat Valenciana. / HOY, 29 de junio, tiene lugar la jornada inaugural del Plan de formación básico para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia en la Comunitat Valenciana.

Acción integrada en la plataforma Col·lab&Connect, iniciativa de Conselleria de Economía Sostenible, IVACE, REDIT, con la colaboración de CEV y Consejo Cámaras CV.

Publicats els vídeos dels webinars organitzats per Save The Children a l’apartat de Formació de la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la Direcció General d'Infància i Adolescència, ha creat una guia, amb la intenció de servir com una eina per a què xiquets, xiquetes i adolescents (XXA) juguen, es relacionen, aprenguen i gaudisquen de la celebració del dia dels de la infància, al mateix temps que promouen els seus drets com a protagonistes del canvi.

La actividad tendrá lugar el próximo viernes 11 de junio. INSCRIPCIONES antes del 8 de junio 2021

L'IVAJ ha editat un manual per a la prevenció de l'extremisme violent a través de la informació juvenil resultant de l'acord entre el Consell d'Europa i l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA). Aquest manual, que porta per títol Lligams, tracta de promoure i desenvolupar la cooperació europea en l'àmbit de la informació i l'assessorament juvenil.

De regulació i coordinació dels òrgans de l’Administració de la Generalitat de participació infantil i adolescent, i de protecció de la infància i l’adolescència.

El GT de Supervisión de casos clínicos en niños y adolescentes del COPCV-Alicante, ha organizado esta actividad en la que el catedrático, Jose Pedro Espada, ha realizado la conferencia ‘Presente y futuro de la Psicología Clínica infantil'. Tras su intervención, se han presentado cuatro casos clínicos. (Se facilita la grabación completa de la actividad).

Parte III - ¿Cómo interveneir con padres?. La actividad tiene previsto su inicio el día 9 de abril de 2021 mediante la plataforma on-line del Col·legi.