Assistim a la presentació de la 'Guia de bones pràctiques dels serveis socials provincials de Castelló'

Aquest document impulsat per l’àrea de Benestar Social i elaborat per la Diputació de Castelló, preten ser una ferramenta per als i les professionals de l'àrea.

La Diputació de Castelló ha presentat en la seua sala d’actes, la ‘Guia de bones pràctiques dels serveis socials provincials’ i el Col·legi Oficial de la Psicologia de la Comunitat Valenciana, ha estat ahí representat en la figura de la vocal en funcions, Mª Carmen Molés.  “En aquest àmbit, la disciplina psicològica i els/les seues professionals, som una part fonamental”, afirma la Molés. A més, com a corporació col·legial, sempre "hem defensat la multidisciplinarietat per tal de realitzar atencions i acompanyaments adaptats i adequats a cada circumstància".

Des de la Diputación, i més concretament, des de l’àrea de Benestar Social, expliquen que l’objectiu de la Guia és “identificar pràctiques d’èxit per a avançar i millorar el desenvolupament del model del sistema públic dels serveis socials”. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assenyalat que aquest document “serà una important ferramenta útil per millorar l’atenció a les persones”. Per la seua banda, la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que la guia va dirigida als i les professionals que formen part de la xarxa pública de l’assistència social i han participat 135 municipis.

MªC.Molés, vocal de la Junta del COPCV; José Martí, pressident de la Diputació i Patricia Puerta,  vicepresidenta i diputada de Benestar Social en la presentació del a Guia (d'esq.a drta.).



Noticias relacionadas

  • 01/07/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 14/06/2024
Firmamos un convenio con el Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón

Uno de los objetivos principales es el de proporcionar desde la Psicología, formación destinada a mejorar la salud mental y el bienestar del colectivo de administradores de fincas.
Leer

  • 03/06/2024
Mesa redonda: Cómo fomentar el buen trato en las personas mayores

Con motivo del día mundial del abuso y maltrato en la vejez, el COPCV y el GT de Envejecimiento de Alicante, han organizado esta actividad que se realizará el 12 de junio en la Universidad Permanente de la Universidad de Alicante.
Leer

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 23/05/2024
Resum i fotografies de la XV Jornada de psicologia, educació i municipi del COPCV

En esta trobada professional celebrada recentment, s'ha recordat i argumentat la importància del municipalisme en la societat actual.
Leer