Assistim a la presentació de la 'Guia de bones pràctiques dels serveis socials provincials de Castelló'

Aquest document impulsat per l’àrea de Benestar Social i elaborat per la Diputació de Castelló, preten ser una ferramenta per als i les professionals de l'àrea.

La Diputació de Castelló ha presentat en la seua sala d’actes, la ‘Guia de bones pràctiques dels serveis socials provincials’ i el Col·legi Oficial de la Psicologia de la Comunitat Valenciana, ha estat ahí representat en la figura de la vocal en funcions, Mª Carmen Molés.  “En aquest àmbit, la disciplina psicològica i els/les seues professionals, som una part fonamental”, afirma la Molés. A més, com a corporació col·legial, sempre "hem defensat la multidisciplinarietat per tal de realitzar atencions i acompanyaments adaptats i adequats a cada circumstància".

Des de la Diputación, i més concretament, des de l’àrea de Benestar Social, expliquen que l’objectiu de la Guia és “identificar pràctiques d’èxit per a avançar i millorar el desenvolupament del model del sistema públic dels serveis socials”. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assenyalat que aquest document “serà una important ferramenta útil per millorar l’atenció a les persones”. Per la seua banda, la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que la guia va dirigida als i les professionals que formen part de la xarxa pública de l’assistència social i han participat 135 municipis.

MªC.Molés, vocal de la Junta del COPCV; José Martí, pressident de la Diputació i Patricia Puerta,  vicepresidenta i diputada de Benestar Social en la presentació del a Guia (d'esq.a drta.).Noticias relacionadas

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
Curs IVAFIQ: 'Formació transversal: estratègies de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Curso IVAFIQ: 'Formación transversal: estrategias de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer