Conveni entre l'IMSERSO i la GVA per a promoure les bones pràctiques en el Centre de Referència Estatal d’Atenció Psicosocial

L'acord farà possible promoure, generar i dinamitzar el desenvolupament conjunt de programes innovadors i de bones pràctiques en la coordinació de recursos i en l’atenció comunitària a persones amb trastorns mentals greus, en situació o en risc de dependència, i a les seues famílies cuidadores en el Centre de Referència Estatal d’Atenció Psicosocial de València a Persones amb Trastorn Mental Greu.

Resolució original:

RESOLUCIÓ de 4 d'abril de 2017, del secretari autonòmic d'Educació i Investigació, per la qual es regula l'elaboració del Pla d'actuació per a la millora (PAM) i s'estableix el procediment de dotació de professorat addicional per a la seua aplicació als centres educatius sostinguts amb fons públics, per al curs 2017-2018.

 

 

ATENCIÓ: Correcció de dades.

CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 28 de març de 2017, del director general de Relacions amb les Corts, per la qual es publica el conveni entre la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, a través de l'IMSERSO, i la Generalitat, a través de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per al desenvolupament conjunt de programes en el Centre de Referència Estatal d'Atenció Psicosocial a Persones amb Trastorn Mental Greu, de l'IMSERSO.

 

                                                              

                 

 

2 archivos adjuntos

Correcció de dades 2017_3042.pdf [0,00 MB]

2017_2640.pdf [0,00 MB]



Noticias relacionadas

  • 15/04/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 05/04/2024
Mantenemos una reunión con la Vicepresidencia segunda y Conselleria de Servicios Sociales

El objetivo de este encuentro ha sido trasladar a la Generalitat y a esta Conselleria en concreto, la necesidad de que los profesionales de la Psicología estemos en el ámbito de los Servicios Sociales dado el valor añadido que aportamos.
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 26/02/2024
Firmamos un convenio de colaboración con la Facultad de Ciencias Sociosanitarias de UMH (Elche)

Este convenio se ha realizado durante la Semana de la Psicología organizada por la Universidad.
Leer

  • 09/02/2024
Curs IVAFIQ: 'Formació transversal: estratègies de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Curso IVAFIQ: 'Formación transversal: estrategias de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer