Cursos formació específica 2019 Infancia i Adolescencia/ Cursos formación especifica 2019 Infancia y Adolescencia

Cursos de formació específica per a professionals de l'àmbit de la Infància i Adolescència/ Cursos de formación específica para profesionales del ámbito de la Infancia y Adolescencia

 
El Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la CV i el Col·legi Oficial de Psicologia de la CV junt amb la Direcció General d'Infància i Adolescència han obert el termini d'inscripció per a l'oferta de cursos de la formació contínua amb l'objecte de millorar les competències de les persones professionals d'aquest àmbit, incloent la sensibilització i formació en drets de la infància i l'adolescència.
 
Aquests cursos estàn oberts a qualsevol professional que exercisca els seus serveis en els àmbits de l'atenció als xiquets, xiquetes i adolescents. Atès que l'aforament és limitat, es requereix inscripció prèvia per mitjà del formulari que figura en l'enllaç següent
 

http://www.inclusio.gva.es/es/web/menor/formacio


 

El Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial d'Ecudadores i Educadors Social de la CV y el Col·legi Oficial de Psicologia de la CV junto con la Dirección General d'Infància i Adolescència se ha abierto el plazo de inscripción para la oferta de cursos de la formación continua con el objeto de mejorar las competencias de los profesionales de este ámbito, incluyendo la sensibilización y formación en los derechos de la infancia y adolescencia.

Estos cursos están abiertos a cualquier profesional que ejerza sus servicios en el ámbito de la atención a los niños, niñas i adolescentes. El aforo es limitado, es necesaria la inscripción previa mediante el formulario que figura en el siguiente enlace:

 

http://www.inclusio.gva.es/es/web/menor/formacio

 

 Noticias relacionadas

  • 12/12/2019
GUÍA: Homofobia de Estado 2019

Mendos, L.R., Homofobia de Estado 2019, 13 ed.. Ginebra, International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association, 2019, 536 p
Leer

  • 11/12/2019
Cursos de formación de idiomas CODiNuCoVa

Descuento para colegiados de profesiones sanitarias.
Leer

  • 04/12/2019
El COPCV imparteix aquest mes el curs per a professionals d'Infància i Adolescència inclòs en el Pla de Formació de la Generalitat

La directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, inaugura aquest dijous, en la seu del COPCV del carrer Alberic, en València, el curs titulat ‘Intervenció amb xiquets, xiquetes i adolescents en violència de gènere: els grans oblidats’.
Leer

  • 24/11/2019
Actividades formativas COPCV

Relación de las próximas actividades organizadas por el COPCV, divididas por áreas.
Leer

  • 24/11/2019
Formación Pact (Psychobiological Approach to Couples Therapy) - Nivel I

El fundador del PACT Training Institute y desarrollador de PACT, Stan Tatkin, imparte este curso, que comenzará el 22 de abril de 2020.
Leer

  • 24/11/2019
Edición 40ª del Programa de Formación Continua a Distancia (FOCAD)

El Consejo General de la Psicología de España presenta tres nuevos cursos FOCAD, las segundas ediciones, y las actividades formativas dirigidas a los miembros de las Divisiones en la cuadragésima edición del programa, que estará disponible hasta el 6 de enero de 2020.
Leer