El COPCV i l'UJI entreguen els Premis als millors expedients de Psicologia

Sandra Fernández Reboll, Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo han rebut els premis en l'acte de graduació de Psicologia del curs 2018-2019, celebrat este dijous 31 d'octubre en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

                           

 

El primer premi, dotat amb 1.000 euros més un any de col·legiació gratuïta, pel millor expedient acadèmic del grau de Psicologia en el curs 2018-2019, l'ha rebut Sandra Férnandez Reboll. Els dos accèssits, dotats també amb un any de col·legiació gratuïta, han sigut per a Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo.

L'acte de graduació de Psicologia de l'UJI, en el qual s'han entregat aquests premis als tres millors expedients acadèmics, ha estat presidit pel degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, la vicedegana del grau de Psicologia, Ana Alarcón, la padrina dels graduats i graduades en Psicologia i professora del departament de Psicologia Bàsica, Azucena García, i la vicedegana tercera del COPCV, Mar Lluch.


Mar Lluch durant el seu discurs en l'acte de graduació de Psicologia d l'UJI.

En el seu discurs, Lluch ha destacat que, per primera vegada, el Col·legi de Psicologia està present en l'acte de graduació de l'UJI, cosa que "visibilitza la unió i continuïtat que es produeix entre les dues institucions, Universitat i Col·legi Professional, entre la formació acadèmica en Psicologia i l'exercici professional de la Psicologia, així com l'estreta relació que des de fa anys manté l'UJI i el COPCV". La vicedegana tercera del Col·legi ha donat la benvinguda als graduats/des a l'exercici professional i ha remarcat que la llei estableix que "serà requisit indispensable per a l'exercici de les professions trobar-se incorporat al Col·legi Professional corresponent”. Per últim, Lluch ha recordat la premissa del Col·legi d'estar "al servei de la ciutadania i de la professió", i ha insistit en l'objectiu del COPCV de "promocionar la formació i la participació", d'on naix aquesta iniciativa dels premis per a estudiants universitaris.

Foto final de grup de l'acte de graduació de Psicologia d'UJI.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 04/12/2020
Curso: 'Experto en sexología y modelos de intervención'

La actividad tiene previsto su inicio el día 26 de febrero de 2021.
Leer

  • 02/12/2020
Horari del Centre de Formació - Dijous 3 de desembre / Horario del Centro de Formación - Jueves 3 de diciembre

El Centre de Formació romandrà tancat de 17h. a 19:15h. / El Centro de Formación permanecerá cerrado de 17h. a 19:15h.
Leer

  • 27/11/2020
El COPCV mostra el seu suport en el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones

Mª Carmen Molés, vocal del COPCV, assiteix a l'acte institucional organitzat per la Subdelegació de Govern de Castelló. És necessari 'visibilitzar i sensibilitzar sobre esta problemàtica social'.
Leer

  • 27/11/2020
Convocatoria Premios CIDAP 2020 - Cátedra de Investigación y desarrollo en psicología

El plazo de presentación de los trabajos finalizará el día 30 de noviembre de 2020 a las 16:00 horas.
Leer

  • 26/11/2020
GUÍA: "Mente en equilibrio"

Bienestar psicológico en tiempos de la COVID-19. Las consecuencias psicológícas de la pandemia: guía de recursos y recomendaciones. Autor/es: El Consejo General de la Psicología de España
Leer

  • 24/11/2020
XXIV Edición del Premio Sanitas MIR - El Consejo General de la Psicología recibe un reconocimiento por su labor durante la pandemia del Covid-19

El presidente del COP, Francisco Santolaya, recogió de manera virtual este galardón en nombre de todos los psicólogos y psicólogas de España.
Leer