El COPCV i l'UJI entreguen els Premis als millors expedients de Psicologia

Sandra Fernández Reboll, Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo han rebut els premis en l'acte de graduació de Psicologia del curs 2018-2019, celebrat este dijous 31 d'octubre en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

                           

 

El primer premi, dotat amb 1.000 euros més un any de col·legiació gratuïta, pel millor expedient acadèmic del grau de Psicologia en el curs 2018-2019, l'ha rebut Sandra Férnandez Reboll. Els dos accèssits, dotats també amb un any de col·legiació gratuïta, han sigut per a Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo.

L'acte de graduació de Psicologia de l'UJI, en el qual s'han entregat aquests premis als tres millors expedients acadèmics, ha estat presidit pel degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, la vicedegana del grau de Psicologia, Ana Alarcón, la padrina dels graduats i graduades en Psicologia i professora del departament de Psicologia Bàsica, Azucena García, i la vicedegana tercera del COPCV, Mar Lluch.


Mar Lluch durant el seu discurs en l'acte de graduació de Psicologia d l'UJI.

En el seu discurs, Lluch ha destacat que, per primera vegada, el Col·legi de Psicologia està present en l'acte de graduació de l'UJI, cosa que "visibilitza la unió i continuïtat que es produeix entre les dues institucions, Universitat i Col·legi Professional, entre la formació acadèmica en Psicologia i l'exercici professional de la Psicologia, així com l'estreta relació que des de fa anys manté l'UJI i el COPCV". La vicedegana tercera del Col·legi ha donat la benvinguda als graduats/des a l'exercici professional i ha remarcat que la llei estableix que "serà requisit indispensable per a l'exercici de les professions trobar-se incorporat al Col·legi Professional corresponent”. Per últim, Lluch ha recordat la premissa del Col·legi d'estar "al servei de la ciutadania i de la professió", i ha insistit en l'objectiu del COPCV de "promocionar la formació i la participació", d'on naix aquesta iniciativa dels premis per a estudiants universitaris.

Foto final de grup de l'acte de graduació de Psicologia d'UJI.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 13/05/2024
Assistim a la presentació del Pla Simplifica de la Generalitat

La secratària del COPCV, Vicenta Esteve, ha acudit a l'acte de presentació per tal de rebere informació de primera mà de les novetats que l'Admnistració vol implementar a l'hora de fer tràmits.
Leer

  • 03/05/2024
Firmamos un convenio con la Universidad Internacional de La Rioja - UNIR

Unimos así esfuerzos en materia de formación, investigación y difusión.
Leer

  • 03/04/2024
Homenaje póstumo al psicólogo y profesor Ángel Solanes Puchol

18 de abril, a partir de las 17:50h en el salón de actos de Rectorado (Campus Elche). Organizan: la Universidad Miguel Hernández de Elche y la Cátedra de Trabajo, Recursos Humanos y Salud
Leer

  • 21/03/2024
La vicedecana 2ª del COPCV participa en la mesa inaugural del XXI CNEP de la UMH

En este acto, Concepción Sánchez Beltrán, ha resaltado la importancia de ejercer la Psicología con rigurosidad y respeto además de afirmar que los psicólogos y psicólogas “no somos objetos de lujo, sino que somos esenciales en la estructura de la sociedad".
Leer

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 26/02/2024
Firmamos un convenio de colaboración con la Facultad de Ciencias Sociosanitarias de UMH (Elche)

Este convenio se ha realizado durante la Semana de la Psicología organizada por la Universidad.
Leer