El COPCV i l'UJI entreguen els Premis als millors expedients de Psicologia

Sandra Fernández Reboll, Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo han rebut els premis en l'acte de graduació de Psicologia del curs 2018-2019, celebrat este dijous 31 d'octubre en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

                           

 

El primer premi, dotat amb 1.000 euros més un any de col·legiació gratuïta, pel millor expedient acadèmic del grau de Psicologia en el curs 2018-2019, l'ha rebut Sandra Férnandez Reboll. Els dos accèssits, dotats també amb un any de col·legiació gratuïta, han sigut per a Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo.

L'acte de graduació de Psicologia de l'UJI, en el qual s'han entregat aquests premis als tres millors expedients acadèmics, ha estat presidit pel degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, la vicedegana del grau de Psicologia, Ana Alarcón, la padrina dels graduats i graduades en Psicologia i professora del departament de Psicologia Bàsica, Azucena García, i la vicedegana tercera del COPCV, Mar Lluch.


Mar Lluch durant el seu discurs en l'acte de graduació de Psicologia d l'UJI.

En el seu discurs, Lluch ha destacat que, per primera vegada, el Col·legi de Psicologia està present en l'acte de graduació de l'UJI, cosa que "visibilitza la unió i continuïtat que es produeix entre les dues institucions, Universitat i Col·legi Professional, entre la formació acadèmica en Psicologia i l'exercici professional de la Psicologia, així com l'estreta relació que des de fa anys manté l'UJI i el COPCV". La vicedegana tercera del Col·legi ha donat la benvinguda als graduats/des a l'exercici professional i ha remarcat que la llei estableix que "serà requisit indispensable per a l'exercici de les professions trobar-se incorporat al Col·legi Professional corresponent”. Per últim, Lluch ha recordat la premissa del Col·legi d'estar "al servei de la ciutadania i de la professió", i ha insistit en l'objectiu del COPCV de "promocionar la formació i la participació", d'on naix aquesta iniciativa dels premis per a estudiants universitaris.

Foto final de grup de l'acte de graduació de Psicologia d'UJI.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 19/11/2019
ARTÍCULO: Conciencia ecológica y Esperiencia ambiental en la Infancia

Autor/es: JoséA.Corraliza,Universidad Autónoma de Madrid y Silvia Collado, Universidad de Zaragoza
Leer

  • 18/11/2019
Comunicado del Colegio de Psicología de Andalucía Oriental

Este domingo, 17 de noviembre, Día Mundial en Recuerdo de las Víctimas de Tráfico, el Colegio Oficial de Psicología de Andalucía Oriental ha entregado un comunicado a la asociación Stop Accidentes para mostrar su apoyo a los afectados.
Leer

  • 15/11/2019
17 de noviembre, Día Mundial en Recuerdo de las Víctimas de los Siniestros de Tráfico

En el Día Mundial en Recuerdo de las Víctimas de Accidente de Tráfico, que se conmemora anualmente el tercer domingo de noviembre, el COPCV quiere visibilizar la labor de los profesionales de la Psicología para contribuir a la disminución del número de fallecidos en las carreteras.
Leer

  • 15/11/2019
IX Jornadas AAHEA: 'Hipnosis: Avances en investigación y aplicaciones clínicas'

Las jornadas, organizadas por la Asociación para el Avance de la Hipnosis Experimental y Aplicada, y en las que el COPCV colabora, se celebran el próximo 22 y 23 noviembre en Castelló de la Plana.
Leer

  • 15/11/2019
Talleres sobre Tranformación Digital

Actividades organizas por la Oficina de Transformación Digital del COGITI Valencia (Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos Industriales).
Leer