El COPCV i l'UJI entreguen els Premis als millors expedients de Psicologia

Sandra Fernández Reboll, Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo han rebut els premis en l'acte de graduació de Psicologia del curs 2018-2019, celebrat este dijous 31 d'octubre en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

                           

 

El primer premi, dotat amb 1.000 euros més un any de col·legiació gratuïta, pel millor expedient acadèmic del grau de Psicologia en el curs 2018-2019, l'ha rebut Sandra Férnandez Reboll. Els dos accèssits, dotats també amb un any de col·legiació gratuïta, han sigut per a Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo.

L'acte de graduació de Psicologia de l'UJI, en el qual s'han entregat aquests premis als tres millors expedients acadèmics, ha estat presidit pel degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, la vicedegana del grau de Psicologia, Ana Alarcón, la padrina dels graduats i graduades en Psicologia i professora del departament de Psicologia Bàsica, Azucena García, i la vicedegana tercera del COPCV, Mar Lluch.


Mar Lluch durant el seu discurs en l'acte de graduació de Psicologia d l'UJI.

En el seu discurs, Lluch ha destacat que, per primera vegada, el Col·legi de Psicologia està present en l'acte de graduació de l'UJI, cosa que "visibilitza la unió i continuïtat que es produeix entre les dues institucions, Universitat i Col·legi Professional, entre la formació acadèmica en Psicologia i l'exercici professional de la Psicologia, així com l'estreta relació que des de fa anys manté l'UJI i el COPCV". La vicedegana tercera del Col·legi ha donat la benvinguda als graduats/des a l'exercici professional i ha remarcat que la llei estableix que "serà requisit indispensable per a l'exercici de les professions trobar-se incorporat al Col·legi Professional corresponent”. Per últim, Lluch ha recordat la premissa del Col·legi d'estar "al servei de la ciutadania i de la professió", i ha insistit en l'objectiu del COPCV de "promocionar la formació i la participació", d'on naix aquesta iniciativa dels premis per a estudiants universitaris.

Foto final de grup de l'acte de graduació de Psicologia d'UJI.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 23/09/2021
Mostrem el nostre suport a les persones afectades per l'erupció volcá de l'illa de La Palma

Mostramos nuestro apoyo a las personas afectadas por la erupción del volcán de la isla de La Palma.
Leer

  • 22/09/2021
La vicesecretària, Josefina Carboneras, acudeix a l'acte d'apertura del curs acadèmic 2021-2022 de la UCV

Amb nostra presència volem visibilitzar el suport del Col·legi a la formació com base fonamental per desenvolupar una professió.
Leer

  • 20/09/2021
Assistim a l'acte d'apertura del curs acadèmic 2021-2022 de les universitats valencianes

La tornada a la presencialitat i el finançament, centren els discursos del president de la Genralitat i de la rectora de la UJI. Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta han assistit a este esdeveniment.
Leer

  • 16/09/2021
Conversa amb Ismael Quintanilla, amb motiu de la publicació del llibre "El recolector de piedras"

Serà el dijous, 23 de setembre a les 19:00, en el Centre Cultural La Nau de València.
Leer

  • 14/09/2021
BOE - Orden SND/948/2021, de 8 de septiembre

Por la que se aprueba la oferta de plazas y la convocatoria de pruebas selectivas 2021 para el acceso en el año 2022, a plazas de formación sanitaria especializada.
Leer