El COPCV i l'UJI entreguen els Premis als millors expedients de Psicologia

Sandra Fernández Reboll, Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo han rebut els premis en l'acte de graduació de Psicologia del curs 2018-2019, celebrat este dijous 31 d'octubre en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

                           

 

El primer premi, dotat amb 1.000 euros més un any de col·legiació gratuïta, pel millor expedient acadèmic del grau de Psicologia en el curs 2018-2019, l'ha rebut Sandra Férnandez Reboll. Els dos accèssits, dotats també amb un any de col·legiació gratuïta, han sigut per a Mª Teresa Salvi Bidart i Laura Pujol Edo.

L'acte de graduació de Psicologia de l'UJI, en el qual s'han entregat aquests premis als tres millors expedients acadèmics, ha estat presidit pel degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, la vicedegana del grau de Psicologia, Ana Alarcón, la padrina dels graduats i graduades en Psicologia i professora del departament de Psicologia Bàsica, Azucena García, i la vicedegana tercera del COPCV, Mar Lluch.


Mar Lluch durant el seu discurs en l'acte de graduació de Psicologia d l'UJI.

En el seu discurs, Lluch ha destacat que, per primera vegada, el Col·legi de Psicologia està present en l'acte de graduació de l'UJI, cosa que "visibilitza la unió i continuïtat que es produeix entre les dues institucions, Universitat i Col·legi Professional, entre la formació acadèmica en Psicologia i l'exercici professional de la Psicologia, així com l'estreta relació que des de fa anys manté l'UJI i el COPCV". La vicedegana tercera del Col·legi ha donat la benvinguda als graduats/des a l'exercici professional i ha remarcat que la llei estableix que "serà requisit indispensable per a l'exercici de les professions trobar-se incorporat al Col·legi Professional corresponent”. Per últim, Lluch ha recordat la premissa del Col·legi d'estar "al servei de la ciutadania i de la professió", i ha insistit en l'objectiu del COPCV de "promocionar la formació i la participació", d'on naix aquesta iniciativa dels premis per a estudiants universitaris.

Foto final de grup de l'acte de graduació de Psicologia d'UJI.

 

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 20/06/2024
Horario para las fiestas de Hogueras / Horari per les festes de Fogueres

Horario de atención al público en la sede de Alicante. Horari d'atenció al públic en la seu d'Alacant.
Leer

  • 19/06/2024
LIBRO: ¡Pánico! Psicoeducación para el trastorno de ansiedad infantil

Autores: Aroa Borrás Barrachina y Francisco Conesa Beltrán. Ed. Pirámide
Leer

  • 17/06/2024
Nuestra vicedecana 2ª participa en el acto de graduación del Máster Universitario en Terapia Psicológica con Niños y Adolescentes de la UMH

Concepción Sánchez Beltrán ha dado la enhorabuena a los nuevos graduados recordándoles la importancia de la formación continua.
Leer

  • 13/06/2024
Acto de Graduación de la XI Promoción del Grado en Psicología por la UMH

Concepción Sánchez Beltrán, vicedecana 2ª del COPCV, ha participado en este acto.
Leer

  • 12/06/2024
Autónomos - Comunicación a la Seguridad Social

El plazo finaliza el 30 de junio.
Leer