Alacant i València donen la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades

Les seus del COPCV d'Alacant i València han celebrat aquest mes de gener els Actes d'acolliment col·legial, mentres que Castelló ho realitzarà passat febrer.

El degà del Col·legi Oficial de Psicologia, Francisco Santolaya, ha presidit tots dos Actes d'acolliment col·legial, en els quals se sol informar els nous col·legiats i col·legiades sobre qüestions relacionades amb els serveis que ofereix el COPCV, a més de tractar qüestions rellevants que tinguen a veure amb l'exercici de la professió. Els assistents als actes a Alacant i València van rebre també informació sobre la pròxima programació del seminari 'Aplicacions pràctiques del Codi Deontològic en l'activitat professional quotidiana', que de manera gratuïta el COPCV ofereix a tots els psicòlegs i psicòlogues col·legiats i col·legiades de les últimes promocions.

Enguany, a Alacant, durant l'Acte d'acolliment col·legial celebrat el 10 de gener, diversos membres de la Junta de Govern van participar en una taula redona titulada ‘Innovació en Psicologia des de les diferents àrees’.

 

 

(Foto esqerra: d'esq. a dta, J.L. Quevedo, vocal Junta; F. Santolaya, degà COPCV; i C. Sánchez, vicedegana 2ª. Foto dreta: nous i noves col·legiats i col·legiades d'Alacant amb membres de Junta)

A València es va celebrar l'Acte d'acolliment col·legial el passat 16 de gener, i en ell va participar l'assessora responsable de l'Àrea de Migracions i Igualtat de Tracte del Defensor del Poble, Elena Arce, que va impartir per als nou i noves col·legiats i col·legiades la conferencia 'Reptes en la identificació de vulnerabilitats en els fluxos migratoris'.

 

 

(Foto esq: d'esq. a dta. E. Arce, Àrea Migracions i Igualtat de Tracte del D. del Poble; F. Santolaya, degà; i V. Esteve, secretària Junta. Foto dta: grup de col·legiats/des amb membres de Junta)

Els actes van acabar amb el lliurament de la certificació i insígnia representativa a tots els recentment col·legiats. 

 

 

 

 

Notícies relacionades:

Alicante celebra este viernes el 'Acto de acogida colegial' de las 428 altas registradas en la provincia en los últimos 3 años

Elena Arce, responsable del Área de Migraciones e Igualdad del Defensor del Pueblo, imparte una conferencia en el Acto de acogida colegial de València

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 07/03/2024
VÍDEO - 30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas'

facilitamos el vídeo completo de este evento profesional realizado el 2 de marzo en la ciudad de València.
Leer

  • 06/03/2024
30ª Jornada profesional COPCV 'Importancia de la IA en la actividad del profesional de la Psicología: retos y dilemas' (RESUMEN y FOTOGRAFÍAS)

La inteligencia Artificial ofrece oportunidades laborales para este colectivo además de ser una herramienta de ayuda para medir, predecir conductas y tomar decisiones. En este encuentro, se han explicado algunas de las aplicaciones prácticas que se están llevando a cabo en las diversas áreas de la Psicología. La implementación de la ética en su desarrollo y regulación, ha sido uno de los puntos que han destacado los profesionales que han intervenido.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer