Alacant i València donen la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades

Les seus del COPCV d'Alacant i València han celebrat aquest mes de gener els Actes d'acolliment col·legial, mentres que Castelló ho realitzarà passat febrer.

El degà del Col·legi Oficial de Psicologia, Francisco Santolaya, ha presidit tots dos Actes d'acolliment col·legial, en els quals se sol informar els nous col·legiats i col·legiades sobre qüestions relacionades amb els serveis que ofereix el COPCV, a més de tractar qüestions rellevants que tinguen a veure amb l'exercici de la professió. Els assistents als actes a Alacant i València van rebre també informació sobre la pròxima programació del seminari 'Aplicacions pràctiques del Codi Deontològic en l'activitat professional quotidiana', que de manera gratuïta el COPCV ofereix a tots els psicòlegs i psicòlogues col·legiats i col·legiades de les últimes promocions.

Enguany, a Alacant, durant l'Acte d'acolliment col·legial celebrat el 10 de gener, diversos membres de la Junta de Govern van participar en una taula redona titulada ‘Innovació en Psicologia des de les diferents àrees’.

 

 

(Foto esqerra: d'esq. a dta, J.L. Quevedo, vocal Junta; F. Santolaya, degà COPCV; i C. Sánchez, vicedegana 2ª. Foto dreta: nous i noves col·legiats i col·legiades d'Alacant amb membres de Junta)

A València es va celebrar l'Acte d'acolliment col·legial el passat 16 de gener, i en ell va participar l'assessora responsable de l'Àrea de Migracions i Igualtat de Tracte del Defensor del Poble, Elena Arce, que va impartir per als nou i noves col·legiats i col·legiades la conferencia 'Reptes en la identificació de vulnerabilitats en els fluxos migratoris'.

 

 

(Foto esq: d'esq. a dta. E. Arce, Àrea Migracions i Igualtat de Tracte del D. del Poble; F. Santolaya, degà; i V. Esteve, secretària Junta. Foto dta: grup de col·legiats/des amb membres de Junta)

Els actes van acabar amb el lliurament de la certificació i insígnia representativa a tots els recentment col·legiats. 

 

 

 

 

Notícies relacionades:

Alicante celebra este viernes el 'Acto de acogida colegial' de las 428 altas registradas en la provincia en los últimos 3 años

Elena Arce, responsable del Área de Migraciones e Igualdad del Defensor del Pueblo, imparte una conferencia en el Acto de acogida colegial de València

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 24/02/2020
Día del Patrón de la Psicología, Juan Huarte de San Juan

Con motivo de esta conmemoración, numerosas universidades y Colegios Oficiales de Psicólogos celebran esta semana actos con conferencias, mesas redondas y actividades. En nuestro caso, coincide con la semana en la que realizamos la 26ª Jornada Profesional ‘Psicología y las tecnologías emergentes’ (29 de febrero en Castelló). Inscripción gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 20/02/2020
Expertos de universidades de la Comunitat mostrarán el uso de la realidad virtual a los asistentes a la 26ª Jornada Profesional del COPCV

Dentro de la 26 edición de la Jornada Profesional del Col·legi, que se celebra el próximo 29 de febrero en Castelló, se ha programado la mesa redonda ‘Líneas de Investigación en tecnologías emergentes aplicadas al ámbito de la psicología’, en la que participan profesionales de la Universitat de València, de la UJI y del CEU.
Leer

  • 19/02/2020
26ª Jornada Profesional del COPCV, cita imprescindible con expertos en recursos tecnológicos aplicados a la psicología

Desde hace cerca de 30 años, el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana organiza este encuentro que reúne a figuras destacadas de la psicología para abordar temas de actualidad. Castellón acoge esta 26ª edición, titulada ‘Psicología y tecnologías emergentes’, el próximo 29 de febrero.
Leer

  • 18/02/2020
Especial Colegios Profesionales

El COPCV difunde sus servicios y marca los proyectos para este 2020 en el suplemento del periódico Las Provincias publicado el pasado 2 de febrero.
Leer

  • 18/02/2020
Psicólogos sin Fronteras analizará, en la 26ª Jornada Profesional del COPCV, la incidencia de las redes para movilizar y defender los derechos

Será el próximo 29 de febrero en Castelló, en la 26ª Jornada Profesional que organiza el Col·legi Oficial de Psicologia, este año con el lema ‘Psicología y tecnologías emergentes’.
Leer

  • 16/02/2020
TEA Ediciones planteará en la 26ª Jornada Profesional del COPCV qué hay de realidad y ficción en la evaluación psicológica con nuevas tecnologías

‘La Evaluación psicológica con nuevas tecnologías, ¿realidad o ficción?’ es el título de la ponencia que impartirá el director del departamento de I+D+i de TEA Ediciones en la próxima Jornada Profesional ‘Psicología y Tecnologías Emergentes’, que se desarrollará el 29 de febrero en Castelló. La inscripción para asistir es gratuita.
Leer