Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, 11 de febrer

La Psicologia és una disciplina científica majoritàriament desenvolupada per dones.

El 80% de les col·legiacions enregistrades pel Col·legi Oficial de la Psicologia de la Comunitat Valenciana són dones. Una xifra que a nivell nacional es manté. És a dir, la nostra disciplina és majoritàriament exercida per dones. I hui, 11 de febrer,  Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, volem fer una menció destacada a totes elles.

Nacions Unides va proclamar este Dia en 2016 amb la voluntat de promocionar l’accés i la participació plena i equitativa en la ciència de les dones i de les xiquetes com a una ferramenta més cap a la igualtat de gènere. A més, és un del objectius de l’Agenda de 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 04/08/2022
Ens sumem al condol per la mort del científic valencià, Santiago Grisolía

Nos sumamos a las condolencias por la muerte del científico valenciano, Santiago Grisolía.
Leer

  • 03/08/2022
Regulación de Psicología

El Consejo General de la Psicología estudia enviar un recurso de casación a la Audiencia Nacional con el visto bueno del resto de organizaciones del sector: Conferencia de Decanos, Estudiantes y Academia.
Leer

  • 29/07/2022
Se aprueba la Ley de ordenación del ejercicio de las profesiones del deporte y la actividad

Esta norma, publicada en el DOGV el 26 de julio de 2022, supone un gran logro para nuestro colectivo ya que reconoce a los psicólogos/as clínicos y sanitarios como profesionales colaboradores.
Leer

  • 25/07/2022
DECRET: Ajudes directes de suport a les persones treballadores autònomes

Modificació del Decret 92/2022, de 8 de juliol, del Consell, pel qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’ajudes directes de suport a les persones treballadores autònomes, inscrites com a tals en el Règim Especial d’Autònoms.
Leer

  • 22/07/2022
La revista Informació Psicològica digital publica el número 123

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 15/07/2022
Joan Rovira: 'Treballar en protecció social és una oportunitat que ens legitima per a denunciar necessitats, reivindicar drets i proposar millores'

Rovira, és considerat pioner en el desenvolupament de la Psicologia de la Intervenció Social a la Comunitat. En les tres últimes dècades ha desenvolupat el seu treball com a cap de l'àrea de Serveis Social d'Alzira.
Leer