L'Ajuntament de Castelló convoca un concurs per licitar el servei d'atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

Es convoca concurs públic per a l’atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere per derivació del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament de Castelló́ (SIO). A través d’una intervenció psicològica especialitzada, este servei es marca l’objectiu de potenciar la seua recuperació́ i restablir el seu estat emocional, independentment de si han denunciat o no al seu agressor.

El plec de prescripcions tècniques contempla que l’atenció serà tant a dones víctimes de violència de gènere com als seus familiars, si fora necessari, i es dura a terme en instal·lacions municipals.

En el plec de clàusules administratives es detalla que l'adjudicació del contracte es duu a terme mitjançant procediment obert i que el seu finançament te caràcter plurianual.

 

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

El termini d'execució d'aquesta licitació serà durant 2 anys.

Per a dubtes o més informació: 964251979 / igualdad@castello.es

 



Noticias relacionadas

  • 18/06/2024
Publicado el manual del programa MEMPOSITIV, herramienta clave para la atención a mujeres víctimas de violencia en la pareja

Los y las profesionales de la Psicología disponen de una nueva herramienta para trabajar en la atención a mujeres que han sufrido o sufren violencia de género en las relaciones de pareja: el “Manual del Programa MEMPOSITIV: tratamiento centrado en las memorias positivas para el trauma en violencia contra la mujer en la pareja”.
Leer

  • 14/06/2024
Firmamos un convenio con el Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón

Uno de los objetivos principales es el de proporcionar desde la Psicología, formación destinada a mejorar la salud mental y el bienestar del colectivo de administradores de fincas.
Leer

  • 24/05/2024
Presencia de la Psicología valenciana en el festival 'Somos familia' de Castellón

Dentro de este evento, el COPCV ha organizado la mesa redonda 'Familias Siglo XXI: Parentalidad positiva, Legado familiar y mediación'
Leer

  • 20/05/2024
Realizada la jornada sobre violencias sexuales contra las mujeres

El evento, desarrollado en Castelló el 16 de mayo, ha servido para abordar de manera amplia y completa esta temática. Las diferentes intervenciones han posibilitado acercarnos a esta problemática desde el punto de vista psicológico, legal y social.
Leer

  • 16/05/2024
HUI, 16 de maig, la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer