El COPCV participarà en el ‘Fòrum d'ocupació en salut de la Universitat de València’

El proper 10 de febrer, el degà, Francisco santolaya, i la vocal Pilar Del Pueblo, parlaran sobre el futur laboral de la Psicologia. A més, disposarem d'un stand informatiu per atendre a tot l’alumnat del Grau de Psicologia que així ho requerisca.

El proper 10 de febrer, la Universitat de València realitzarà el ‘Fòrum d'ocupació en salut de la UV’. Entre les activitats específiques per graus, es troba la xerrada que el degà en funcions del COPCV, Francisco Santolaya, i la vocal psicòloga del Treball i les Organitzacions, Pilar del Pueblo, oferiran a tots i totes les estudiants del grau de Psicologia. De 9:30h. A 11:00h., en el saló d’actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, parlaran sobre ‘l’estat actual i perspectiva de futur de l'exercici professional en psicologia. Col·legiació professional’.

Aquest mateix dia, en un stand habilitat en la Facultat de Medicina, estarem informant i solventant  tots aquells dubtes que l’alumnat del Grau de Psicologia ens vullguen plantejar.  

ProgramaNoticias relacionadas

  • 15/02/2023
Centenars d'estudiants de Psicologia assisteixen al Fòrum d’Ocupació de Ciències de la Salut organitzat per la UV

El COPCV participa activament en esta trobada que possibilita el contacte entre la Universitat i els col·legis professionals. A més d'oferir una xerrada sobre el context actual d'esta disciplina, el Col·legi ha atés als i les estudiants del grau en un stand dins el Fòrum d'Ocupació.
Leer

  • 10/01/2023
Entrevista - Las psicólogas, Soledad Quero y Sara Fernández, centran dos de sus investigaciones en el Trastorno Adaptativo

Se trata de un estudio longitudinal y otro para determinar la eficacia del tratamiento combinado en este trastorno. En la siguiente entrevista, nos cuentan más detalles del proceso de cada una de estas investigaciones para las que actualmente, están reclutando participantes.
Leer

  • 15/11/2021
Jornada 'La evaluación del riesgo de desprotección infantil', 18 de noviembre

Oganiza: Universitat de València. Se celebra en el Jardín Botànic de la Universitat de València. confirmar asistencia antes del 16 de noviembre.
Leer

  • 02/11/2021
'Encuentros en la Fundación' Mª Vicenta Mestre Escrivà: 'La Psicología ante los actuales proyectos de ordenación universitaria'

Mestre es Catedrática de Psicología Básica en la Universitat de València y Rectora de UV. Ofrecerá esta conferencia el próximo jueves 4 de noviembre a las 19h. Webinar de libre acceso.
Leer

  • 20/09/2021
Conversa amb Ismael Quintanilla, amb motiu de la publicació del llibre 'El recolector de piedras'

Serà el dijous, 23 de setembre, en el Centre Cultural La Nau de València.
Leer