Webinar - Participació infantil i sistema de protecció: experiències des de la pràctica

Impulsat per UNICEF.

Des d'UNICEF s'ha impulsat el desenvolupament de diferents accions dirigides a fomentar la participació infantil en tots els contextos on es troben xiquets, xiquetes i adolescents.

És per això, que se celebra una sessió en línia amb el títol “Participació infantil i sistema de protecció: experiències des de la pràctica”, que té com a finalitat:

 

 • Compartir indicacions de com impulsar processos de participació de xiquets, xiquetes i adolescents que es troben en l'àmbit de la protecció.
 • A partir de tres experiències concretes, conéixer el procés d'arrancada, reptes, lliçons apreses d'impulsar mecanismes concrets de participació de xiquets i xiquetes en acolliment residencial.

 

Imagen que contiene
         persona, exterior, pasto, mujer Descripción generada
         automáticamenteAquesta sessió tindrà lloc el pròxim 27 de març a les 12.00 hores, i podeu inscriure-us en el següent enllaç: https://ciudadesamigas.org/participacion-infantil-sistema-proteccion/Noticias relacionadas

 • 15/03/2023
Representantes del COPCV asisten a la jornada formativa sobre el modelo Barnahus organizada por la Dirección General de Infancia y Adolescencia

Este proyecto consiste en agrupar en un mismo espacio todos los recursos que intervienen en un caso de violencia y abuso sexual con el objetivo de prevenir la revictimización de las víctimas y de sus familias.
Leer

 • 17/02/2023
Encetem el treball per dissenyar la pròxima edició de la formació contínua en l’àmbit d’infància i adolescència

Andrea Ollero, vicedegana en funcions, qualifica este projecte com a consolidat, necessari i beneficiós tants per els i les professionals com per al grup poblacional al qual atenen.
Leer

 • 03/02/2023
I Congreso Europeo-Latinoamericano: “Perinatalidad, Infancia y Familia”

Se celebrará de manera online del 16 al 18 de febrero de 2023.
Leer