Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats - Xàtiva del 31 de maig al 5 de juny

Amb l'objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.

L’Escola Infantil Ninos de Xàtiva organitza a partir del divendres 31 de maig la Setmana de la Primera Infància.
 
Xàtiva acollirà el pròxim 31 de maig, i de l'1 al 5 de juny la “Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats”. La Setmana, organitzada per l’Escola Infantil Ninos de Xàtiva en col·laboració, entre altres, amb l’Ajuntament i Florida Universitària, pretén convertir la localitat en eix central de reflexions sobre l’educació en este tram d’edat.
 
Amb l’objectiu de fomentar i dignificar la presència de la primera infància en la societat, s’oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives de qualitat i des d’un punt de vista alternatiu i innovador, amb l’objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.
 
Les activitats que trobarem al llarg de la Setmana estan destinades tant a xiquets i xiquetes de l'etapa infantil, fonamentalment de 0 a 3 anys, com a les seues famílies, a professionals de l’educació i a entitats relacionades amb l’etapa infantil, totes amb la finalitat d’oferir “Un món de possibilitats”.
 
Pots trobar-ne més informació al tríptic adjunt que trobareu al final de la noticia (baix del cartell), o pots consultar el web: www.escolesinfantilsninos.com
 

1 archivo adjunto

triptico_setmanaprimerainfancia 2013.pdf [2,48 MB]Noticias relacionadas

  • 28/08/2015
Viaje al centro de la mente

Del revés, la última película de Pixar muestra de forma elocuente que las emociones son la brújula de nuestro comportamiento
Leer

  • 27/08/2015
La envidia y el síndrome de Solomon

Formamos parte de una sociedad que tiende a condenar el talento y el éxito ajenos
Leer

  • 22/08/2015
Una bronca a tiempo, mejor que el gimnasio

La acumulación de ira eleva la presión arterial. Los expertos ven en su liberación controlada beneficios similares a los del deporte. Con una ventaja: la reconciliación posterior
Leer

  • 20/08/2015
Los psicólogos de Estados Unidos se disculpan por avalar torturas

La Asociación Americana de Psicología (APA, por sus siglas en inglés), la mayor del sector, ha admitido que ocultó su apoyo a los controvertidos programas de interrogación a sospechosos de terrorismo.
Leer

  • 19/08/2015
Una notificación en el móvil puede distraer tanto como hacer una llamada o enviar un SMS

Un estudio de la Universidad de Florida concluye que las notificaciones de aplicaciones móviles como Whatsap o Telegram, «aunque son normalmente de corta duración», pueden distraernos tanto como una llamada o un mensaje de texto.
Leer