Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats - Xàtiva del 31 de maig al 5 de juny

Amb l'objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.

L’Escola Infantil Ninos de Xàtiva organitza a partir del divendres 31 de maig la Setmana de la Primera Infància.
 
Xàtiva acollirà el pròxim 31 de maig, i de l'1 al 5 de juny la “Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats”. La Setmana, organitzada per l’Escola Infantil Ninos de Xàtiva en col·laboració, entre altres, amb l’Ajuntament i Florida Universitària, pretén convertir la localitat en eix central de reflexions sobre l’educació en este tram d’edat.
 
Amb l’objectiu de fomentar i dignificar la presència de la primera infància en la societat, s’oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives de qualitat i des d’un punt de vista alternatiu i innovador, amb l’objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.
 
Les activitats que trobarem al llarg de la Setmana estan destinades tant a xiquets i xiquetes de l'etapa infantil, fonamentalment de 0 a 3 anys, com a les seues famílies, a professionals de l’educació i a entitats relacionades amb l’etapa infantil, totes amb la finalitat d’oferir “Un món de possibilitats”.
 
Pots trobar-ne més informació al tríptic adjunt que trobareu al final de la noticia (baix del cartell), o pots consultar el web: www.escolesinfantilsninos.com
 

1 archivo adjunto

triptico_setmanaprimerainfancia 2013.pdf [2,48 MB]Noticias relacionadas

  • 22/09/2017
Paloma Botella, vocal de la Junta de Govern del COPCV, assisteix a l’acte de commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer organitzat per FEVAFA

El Co·legi es suma així, al manifest que la Federació Valenciana d’Associacions de Famílies de Persones amb Alzheimer ha fet públic durant este esdeveniment celebrat el 21 de setembre en les Corts Valencianes.
Leer

  • 21/09/2017
Día Mundial de la Enfermedad de Alzheimer, 21 de septiembre

Manifiesto del Grupo de Trabajo de Psicología del Envejecimiento y Demencias del Consejo General de la Psicología
Leer

  • 15/09/2017
III Encontro Luso-Espanhol de Psicología

Tendrá lugar el próximo 29 de de septiembre de 2017 en Évora (Portugal). Programa e inscripciones.
Leer

  • 11/09/2017
El peligro de los juegos en las redes sociales que incitan a conductas de riesgo y autolesivas en jóvenes

Comunicado de la la Federación Europea de Asociaciones de Psicólogos con motivo del Día Mundial para la Prevención del Suicidio.
Leer

  • 11/09/2017
Andrea Ollero, Vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, entrevistada por Europa Press sobre la vuelta al cole

La psicóloga educativa recomienda una vuelta al colegio como parte del crecimiento intelectual de los niños y niñas.
Leer