Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats - Xàtiva del 31 de maig al 5 de juny

Amb l'objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.

L’Escola Infantil Ninos de Xàtiva organitza a partir del divendres 31 de maig la Setmana de la Primera Infància.
 
Xàtiva acollirà el pròxim 31 de maig, i de l'1 al 5 de juny la “Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats”. La Setmana, organitzada per l’Escola Infantil Ninos de Xàtiva en col·laboració, entre altres, amb l’Ajuntament i Florida Universitària, pretén convertir la localitat en eix central de reflexions sobre l’educació en este tram d’edat.
 
Amb l’objectiu de fomentar i dignificar la presència de la primera infància en la societat, s’oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives de qualitat i des d’un punt de vista alternatiu i innovador, amb l’objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.
 
Les activitats que trobarem al llarg de la Setmana estan destinades tant a xiquets i xiquetes de l'etapa infantil, fonamentalment de 0 a 3 anys, com a les seues famílies, a professionals de l’educació i a entitats relacionades amb l’etapa infantil, totes amb la finalitat d’oferir “Un món de possibilitats”.
 
Pots trobar-ne més informació al tríptic adjunt que trobareu al final de la noticia (baix del cartell), o pots consultar el web: www.escolesinfantilsninos.com
 

1 archivo adjunto

triptico_setmanaprimerainfancia 2013.pdf [2,48 MB]Noticias relacionadas

  • 22/07/2016
Mar Ortiz y Matti Ameli reciben la Medalla de Oro del Foro Europa 2001

El acto de entrega se celebró el pasado viernes 15 de Julio en los salones del Hotel Westin Palace, de Madrid
Leer

  • 22/07/2016
VI Edición Premio Psicofundación Jóvenes Psicólogos Emprendedores 2016

El plazo de presentación de candidaturas finaliza el 31 de julio de 2016. El plazo de presentación del proyecto se cierra el 30 de agosto de 2016.
Leer

  • 14/07/2016
Psicólogos para asistir a hijos de víctimas de violencia de género

La Diputación de Castellón y el Colegio Oficial de Psicólogos de la Comunitat Valenciana se han reunido para ultimar el acuerdo de colaboración para garantizar la asistencia de los hijos de las mujeres víctimas de violencia de género
Leer

  • 12/07/2016
Diputación dará asistencia psicológica a hijos de víctimas de violencia de género

El entre provincial ultima un acuerdo de colaboración con el colegio oficial de profesionales de la Comunitat
Leer

  • 06/07/2016
ORDRE 1/2016, 19 maig, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Per la qual es regulen les mesures de col·laboració i coordinació sociosanitària en l’àmbit de la protecció integral del menor i s’aprova el nou full de notificació per a l’atenció sociosanitària infantil i la protecció de menors
Leer

  • 28/06/2016
Página oficial 'Normas APA - Manual actualizado' en facebook

Las Normas APA es el estilo de organización y presentación de información más usado en el área de las ciencias sociales. Estas se encuentran publicadas bajo un Manual que permite tener al alcance las formas en que se debe presentar un artículo científico.
Leer