Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats - Xàtiva del 31 de maig al 5 de juny

Amb l'objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.

L’Escola Infantil Ninos de Xàtiva organitza a partir del divendres 31 de maig la Setmana de la Primera Infància.
 
Xàtiva acollirà el pròxim 31 de maig, i de l'1 al 5 de juny la “Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats”. La Setmana, organitzada per l’Escola Infantil Ninos de Xàtiva en col·laboració, entre altres, amb l’Ajuntament i Florida Universitària, pretén convertir la localitat en eix central de reflexions sobre l’educació en este tram d’edat.
 
Amb l’objectiu de fomentar i dignificar la presència de la primera infància en la societat, s’oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives de qualitat i des d’un punt de vista alternatiu i innovador, amb l’objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.
 
Les activitats que trobarem al llarg de la Setmana estan destinades tant a xiquets i xiquetes de l'etapa infantil, fonamentalment de 0 a 3 anys, com a les seues famílies, a professionals de l’educació i a entitats relacionades amb l’etapa infantil, totes amb la finalitat d’oferir “Un món de possibilitats”.
 
Pots trobar-ne més informació al tríptic adjunt que trobareu al final de la noticia (baix del cartell), o pots consultar el web: www.escolesinfantilsninos.com
 

1 archivo adjunto

triptico_setmanaprimerainfancia 2013.pdf [2,48 MB]Noticias relacionadas

  • 25/04/2015
Nuestros chicos viven expuestos a la violencia

¿Por qué? ¿Qué desencadena tal comportamiento? ¿Qué circunstancia personal puede dar pie a pensar y llevar a efecto tan trágico suceso como del Instituto Joan Fuster de Barcelona?
Leer

  • 24/04/2015
XII Congreso Nacional de Estudiantes de Psicología de la UMH

Ha tenido lugar los días 22, 23 y 24 de abril de 2015 en el campus de la Universidad Miguel Hernández de Elche, Alicante.
Leer

  • 24/04/2015
El Consell excluye la salud mental de la atención sanitaria en colegios e institutos

Los directores de Secundaria exigen psicólogos cada 400 matrículas y Wert anuncia un protocolo para frenar la violencia.
Leer

  • 24/04/2015
La prevención, asignatura pendiente

Psiquiatras y psicólogos gallegos insisten en no estigmatizar a las personas con enfermedades mentales y en mejorar la prevención de la violencia
Leer

  • 23/04/2015
'Setmana de la primera Infància: un món ple de protagonisme' de Quart de Poblet

Arrancarà el divendres dia 24 fins el dimecres 29 d'abril amb una fira d'estands entre els que contarà amb la participació del COPCV.
Leer

  • 23/04/2015
El alumno de 13 años podría ir a un centro de menores o uno con las puertas abiertas

Podría ingresar en un centro de menores durante dos o tres años para acabar la ESO con "recursos especializados" y estudiar a través de un régimen flexible.
Leer