Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats - Xàtiva del 31 de maig al 5 de juny

Amb l'objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.

L’Escola Infantil Ninos de Xàtiva organitza a partir del divendres 31 de maig la Setmana de la Primera Infància.
 
Xàtiva acollirà el pròxim 31 de maig, i de l'1 al 5 de juny la “Setmana de la Primera Infància: un món de possibilitats”. La Setmana, organitzada per l’Escola Infantil Ninos de Xàtiva en col·laboració, entre altres, amb l’Ajuntament i Florida Universitària, pretén convertir la localitat en eix central de reflexions sobre l’educació en este tram d’edat.
 
Amb l’objectiu de fomentar i dignificar la presència de la primera infància en la societat, s’oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives de qualitat i des d’un punt de vista alternatiu i innovador, amb l’objectiu de proporcionar una oportunitat per a compartir aprenentatges entre professionals, famílies i diferents entitats.
 
Les activitats que trobarem al llarg de la Setmana estan destinades tant a xiquets i xiquetes de l'etapa infantil, fonamentalment de 0 a 3 anys, com a les seues famílies, a professionals de l’educació i a entitats relacionades amb l’etapa infantil, totes amb la finalitat d’oferir “Un món de possibilitats”.
 
Pots trobar-ne més informació al tríptic adjunt que trobareu al final de la noticia (baix del cartell), o pots consultar el web: www.escolesinfantilsninos.com
 

1 archivo adjunto

triptico_setmanaprimerainfancia 2013.pdf [2,48 MB]Noticias relacionadas

  • 25/05/2016
RESOLUCIÓ de 18 de maig de 2016, del director general de Relacions amb les Corts

Per la qual es disposa la publicació del conveni entre el Consell General del Poder Judicial, la Generalitat, a través de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, la Fundació de la Comunitat Valenciana per a l’Atenció a les Víctimes del Delicte i per a la Trobada Familiar (FAVIDE), la Universitat de València, la Fiscalia Provincial de València i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana entre altres, per a la continuïtat del desenvolupament d’un projecte pilot de mediació penal intrajudicial en la ciutat de València.
Leer

  • 27/04/2016
Diccionario de Psicología con los términos más usados

Se ha realizado con el objetivo de facilitar la comprensión de la Ciencia Psicológica y difundir el conocimiento.
Leer

  • 25/04/2016
Las profesionales siguen sin converger en condiciones laborales con sus compañeros

Unión Profesional analiza el detalle de la situación laboral de las profesionales en España cuyos resultados presentan claras áreas de mejora económica y social
Leer

  • 25/04/2016
El COP se posiciona en pro del rigor y el reconocimiento profesional de la Psicología

El pasado mes de febrero, se remitió una carta al Consejo General de la Psicología (COP), a través de la cual se instaba a la Organización Colegial a tener en cuenta diversos aspectos que comprometen seriamente el reconocimiento de la Psicología como profesión
Leer

  • 22/04/2016
RESOLUCIÓ de 15 d’abril de 2016, del director general de Relacions amb les Corts

Conveni entre la Generalitat, a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat, el Consell General del Poder Judicial, l’Ajuntament de València i els col·legis oficials d’Advocats, Psicòlegs, Treball Social i Educadors Socials de València, per a la continuïtat i desenvolupament del servici Punt de Trobada Familiar de València.
Leer

  • 22/04/2016
In memoriam de V. Pelechano

Por Wenceslao Peñate Castro, Ph. D.Dto. Psicología Clínica, Psicobiología y Metodología. Facultad de Ciencias de la Salud. Sección de Psicología. Universidad de La Laguna.
Leer