III Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la l'UJI

Este esdeveniment tindrà lloc els dies 5 i 6 d'abril a l'Edifici del Consell Social. Enguany es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia oncològica. La inscripció per assistir estarà oberta fins el pròxim dilluns 3 d’abril de 2017.

Els dies 5 i 6 d'abril es celebraran les III Jornades Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló. Esta és una ocasió on joves investigadors/es de les tres titulacions (Infermeria, Medicina i Psicologia) presenten els seus primers treballs, tutoritzats pels seus professors i profesores.

El formulari dassistència estarà obert fins al 3 d’abril de 2017 a les 23.59 hores. Des de l'organització informen que per qüestions organitzatives, no podran assistir als tallers cap que no estiguen inscrits formalment a les jornades. A més, la reserva de la plaça als tallers es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció.

Aquest any, es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia oncològica i comptarà amb taules d'experts, tallers aplicats, comunicacions i pòsters de l'alumnat de Psicologia de la Facultat de Ciències de la Salut, i d'altres activitats.

La conferència inaugural serà a càrrec de la Doctora Anna Lluch, Cap del Servei d'Hematologia i Oncologia de l'Hospital Clínic Universitari de València, Catedràtica del Departament de Medicina de la Universitat de València i investigadora referent en càncer de mama.

 

Tota la informació del programa podeu trobar-la a la pàgina web següent: https://sites.google.com/a/uji.es/iii-jornades-salut/ Noticias relacionadas

  • 12/07/2019
El COPCV y el CEU premian a tres universitarios por sus trabajos de investigación en el ámbito de la Psicología

Los premios, fruto de un convenio entre el Col•legi Oficial de Psicologia y la Universidad CEU Cardenal Herrera, se entregaron el pasado 27 de junio.
Leer

  • 11/06/2019
ARTÍCULO: La personalidad y la capacidad mental se reflejarían en el electroencefalograma

Autor/es: Maksimenko VA, Runnova AE, Zhuravlev MO, Protasov P, Kulanin R, Khramova MV, et al. Fuente: neurología.com
Leer

  • 10/06/2019
COLABORA - Encuesta para conocer vuestra opinión sobre los Test

El Consejo General de la Psicología de España está interesado en conocer tus opiniones sobre estas importantes herramientas. Tus respuestas serán de gran ayuda para desarrollar medidas encaminadas a mejorar el uso de los test.
Leer

  • 04/06/2019
ARTICULO:Análisis comparativo de enfoques fisiológicos y psicológicos rusos como base histórica para estudios experimentales modernos de interacción

Autor/es: Kovyazina M.S, Lomonosov Moscow State University, Faculty of Psychology & Research Center of Neurology, Department of Neurorehabilitation and Physiotherapy and Fomina K.A., Lomonosov Moscow State University, Faculty of Psychology. (English)
Leer

  • 03/05/2019
COLABORA - Investigación sobre el conocimiento de la dislexia

El objetivo del presente formulario es obtener información sobre el conocimiento que poseen los agentes del Sistema Educativo sobre la dislexia. La información obtenida tiene fines de investigación.
Leer

  • 08/02/2019
I Congreso Internacional de Ciencia, Feminismo y Masculinidades (CICFEM)

Dirigido a personas investigadoras de todas las disciplinas científicas el Congreso tendrá lugar los días 1 y 2 de marzo 2019 en València
Leer