III Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la l'UJI

Este esdeveniment tindrà lloc els dies 5 i 6 d'abril a l'Edifici del Consell Social. Enguany es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia oncològica. La inscripció per assistir estarà oberta fins el pròxim dilluns 3 d’abril de 2017.

Els dies 5 i 6 d'abril es celebraran les III Jornades Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I de Castelló. Esta és una ocasió on joves investigadors/es de les tres titulacions (Infermeria, Medicina i Psicologia) presenten els seus primers treballs, tutoritzats pels seus professors i profesores.

El formulari dassistència estarà obert fins al 3 d’abril de 2017 a les 23.59 hores. Des de l'organització informen que per qüestions organitzatives, no podran assistir als tallers cap que no estiguen inscrits formalment a les jornades. A més, la reserva de la plaça als tallers es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció.

Aquest any, es profunditzarà en l'abordatge interdisciplinari de la malaltia oncològica i comptarà amb taules d'experts, tallers aplicats, comunicacions i pòsters de l'alumnat de Psicologia de la Facultat de Ciències de la Salut, i d'altres activitats.

La conferència inaugural serà a càrrec de la Doctora Anna Lluch, Cap del Servei d'Hematologia i Oncologia de l'Hospital Clínic Universitari de València, Catedràtica del Departament de Medicina de la Universitat de València i investigadora referent en càncer de mama.

 

Tota la informació del programa podeu trobar-la a la pàgina web següent: https://sites.google.com/a/uji.es/iii-jornades-salut/ Noticias relacionadas

  • 08/02/2019
I Congreso Internacional de Ciencia, Feminismo y Masculinidades (CICFEM)

Dirigido a personas investigadoras de todas las disciplinas científicas el Congreso tendrá lugar los días 1 y 2 de marzo 2019 en València
Leer

  • 04/02/2019
I Congreso para personas con cáncer y familiares de AECC Comunidad Valenciana

La actividad tendrá lugar los próximos 8 y 9 de febrero en el Palacio de Congresos de Valencia
Leer

  • 01/08/2018
Los pacientes oncológicos que acuden al psicólogo tienen mejores resultados

Según un informe dela Fundación para la Excelencia de Calidad de la Oncología (ECO) y la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), presentan niveles más bajos de malestar emocional.
Leer

  • 10/03/2018
XXIII Edición del Premio Nicolás Seisdedos de TEA Ediciones para tests e instrumentos psicológicos

TEA Ediciones ha convocado la XXIII edición del premio para la realización de trabajos de investigación y desarrollo de tests y otros instrumentos psicológicos, con el fin de fomentar y estimular la investigación española en el ámbito de la evaluación.
Leer

  • 13/12/2017
El BOE publica los criterios para evaluar la actividad científica del personal investigador

Resolución de 23 de noviembre de 2017, de la Comisión Nacional Evaluadora de la Actividad Investigadora, por la que se publican los criterios específicos aprobados para cada uno de los campos de evaluación.
Leer

  • 26/07/2017
La Universidad Miguel Hernández (UMH) realiza una investigación sobre emociones y juicio moral.

Para participar tan solo hay que rellenar un cuestionario que ha preparado el Departamento de de Psicología de la Salud de este centro universitario.
Leer