El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.

El Vicesecretari del COPCV, Manuel Peretó i la Vocal, Paloma Botella, han assistit primer a la recepció organitzada per l’Ajuntament de València al Saló de Cristall de l’edifici consistorial i després han participat en la Processó Cívica que ha transcorregut pels carrers de la ciutat. Aquesta és la quarta vegada que la institució ha estat convidada a participar en l’acte.

Finalitzada la Processó Cívica, Peretó i Botella han representat al Col·legi en la recepció institucional organitzada en el Palau de la Generalitat. El Col·legi ha valorat positivament el reconeixement com a institució representativa dels psicòlegs valencians que han fet tant l’Ajuntament de València com la Generalitat Valenciana.

A més a més, enguany la Generalitat ha atorgat una de les distincions autonòmiques pel Nou d’Octubre, a la companya Mavi Mestre, primera dona rectora de la Universitat de València. 

 

(Manolo Peretó, Mònica Oltra, Ximo Puig i Paloma Botella)

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer

  • 20/02/2024
Àrea personal del col·legiat i col·legiada

Coneix les gestions que pots fer en línia.
Leer

  • 16/02/2024
Lanzamiento de la Newsletter "Psico-Actualidad" por el COP Melilla

Destinada a mantener informada a la comunidad sobre las últimas novedades y avances en el campo de la psicología.
Leer

  • 12/02/2024
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que ponemos a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer