9ª cursa solidària “En marxa per la Paràlisi Cerebral”

L'activitat tindrá lloc el proper 13 d’octubre a les 9:30h, al districte de Les Corts de Barcelona.

Des de Nexe Fundació, com a entitat membre de la FEPCCAT, us convidem a participar a la cursa que organitza la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars –FEPCCAT- i IPSEN Pharma, el proper 13 d’octubre a les 9:30h, al districte de Les Corts de Barcelona. 

Si t’inscrius abans de les 23:59h del dimecres 18 de setembre podràs reservar la teva talla de samarreta. Posteriorment, s’assignaran aleatòriament.

Per tal de facilitar la participació, us proposem 2 recorreguts a triar, d’1 quilòmetre o de 5 quilòmetres, essent la sortida i l’arribada al mateix punt. A més, si voleu col·laborar però no corre la cursa, ho podeu fer a través de la FILA ZERO al fer la inscripció. 

 

ÉS INFORMACIÓ AL WEB https://www.nexefundacio.org/esdeveniments/cursa-fepccat-2019/

Vies d’inscripció:

  1. Presencial: Pots passar pel Centre de Recursos de Nexe Fundació (Travessera de Dalt 100), formalitzar la inscripció i abonar l’import en aquell moment.
  2. Online (si no pots venir a Nexe, pots fer la inscripció i pagament al web amb targeta bancaria. Aquesta opció té un càrrec d’1€ per cobrir les despeses d’enviament postal del reguard de la butlleta d’inscripció. Més detalls i formulari d’inscripció al web  https://www.nexefundacio.org/esdeveniments/cursa-fepccat-2019/).

Imports:  

  • 2€ (menors d'edat i persones amb discapacitat)
  • 4€ (majors de 18 anys sense discapacitat)   
  • _€ Aportació oberta per a donacions de la FILA ZERO i per a donacions superiors a 4€ si vols abonar l’import de la inscripció i una donació per a Nexe Fundació.

T’informem que...

Tots els beneficis de les inscripcions realitzades a Nexe (presencial o online) aniran íntegrament destinats als projectes de la Fundació. Si la fas a través de la FEPCCAT o un altre entitat membre, els beneficis aniran a una altre projecte. Es per això que, des de Nexe Fundació et convidem a participar, ja sigui mitjançant la inscripcions a la cursa com fent una aportació a la fila zero.

 

Comptem amb tu!

Gràcies per col·laborar en la millorar de la qualitat de vida dels infants amb greus discapacitats.

 Noticias relacionadas

  • 18/09/2019
El COPCV acude al simposio nacional 'La investigación social y sanitaria en la enfermedad de Alzheimer y otras demencias'

En el simposio, celebrado en Valencia con motivo del VII Congreso de Investigación e Innovación en Enfermedades Neurodegenerativas (CIIIEN) y presidido por la reina Sofía, se ha destacado el papel de las terapias no farmacológicas aplicadas por psicólogos/as en el tratamiento de pacientes con algún tipo de demencia.
Leer

  • 05/09/2019
GUÍA: Estudio mujer y salud mental: necesidades, demandas y propuestas.

Valladolid, Federación Salud Mental Castilla y León, 2018, 52 p.
Leer

  • 25/07/2019
Curso: Salud Mental Infantil

La actividad tiene previsto su inicio el día 12 de septiembre de 2019.
Leer

  • 23/07/2019
Taller Práctica jurídica en salud mental para psicólogos

La actividad tiene previsto su inicio el día 21 de septiembre de 2019
Leer

  • 27/05/2019
BECAS - Programa de Liderazgo Fundación Conexus

Dirigido a líderes emergentes, en el campo de la economía e iniciativa social, de la política, de las ciencias, de las artes o de los medios de comunicación. Plazo presentación solicitudes hasta 31 mayo.
Leer