El COPCV lliura el Premi CIDAP 2018

Els guardons es lliuren aquest divendres, 13 de desembre a Madrid, en la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació de la Psicologia. El primer premi es reparteix enguany entre Jorge Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), i el grup d'investigació Calité, del Departament de Psicologia de la Salut de l'UMH d'Elx.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana reconeix, amb aquest Premi CIDAP, el coneixement generat des de l'experiència professional en els diferents àmbits d'actuació de la Psicologia, així com les idees innovadores dels professionals d'aquesta disciplina.

Com cada any, els quatre reconeixements s'entreguen en el transcurs de la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia que organitza la Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundación) juntament amb la Divisió de Psicologia del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, adscrit a la Universitat Complutense de Madrid.

Els premiats pel COPCV en aquesta edició CIDAP 2018 són:

 • 1r PREMI (1.500 €): José Joaquín Mira Solves, catedràtic de Psicologia Social i membre del grup d'investigació Calité de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, pel seu treball 'Enfocaments, projectes i resultats en qualitat assistencial i seguretat del pacient'.
 • 1r PREMI (1.500 €): Jorge Javier Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), al costat de Laura Andreu Pejó i Elena Crespo Delgado, pel projecte 'Mamáfeliz: ús de les TIC per a l'estudi i la prevenció de la depressió perinatal'.
 • 2n PREMI (1.000 €): Estefanía Melina Mónaco Gerónimo, autora del treball 'L'educació emocional en l'adolescència, desenvolupament i aplicació d'un programa d'intervenció'.
 • 3er PREMI (500 €): María Amparo Andreu Catalá, pel seu 'Projecte d'actuació psicològica educativa: les arts escèniques dins del currículum com a mitjà de lluita contra el fracàs escolar i foment de la inclusió'.
 • 4t PREMI (500 €): Cristina Borrego Honrubia, autora del 'Estudi longitudinal sobre el nivell de competència parental i estrés dels pares amb fills/as amb discapacitat intel·lectual o TEA'.


La VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia se celebra aquest divendres 13 de desembre en la Seu del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros.

 

 

Notícies relacionades:

VI Jornada de Excelencia e Innovación en Psicología - Entrega de Premio CIDAP 2018

 

 

 Noticias relacionadas

 • 17/01/2020
L'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES) acull la Jornada de Salut Mental Hospital Pare Jofré

L'assessora de la Junta Paloma Botella ha estat present en la jornada, celebrada aquest dijous, 16 de gener, sota el títol ‘Nous horitzons en la salut mental: drets i recuperació’.
Leer

 • 15/01/2020
XII edición de los Premios Llum

El plazo para la presentación de las candidaturas, de los premios convocados por la CEV, finaliza el próximo 14 de febrero de 2020
Leer

 • 14/01/2020
Vicenta Esteve renueva como vocal del Consejo Asesor del Mecanismo Nacional de Prevención de la Tortura del Defensor del Pueblo

La secretaria de la Junta de Gobierno del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana ocupa el cargo en este Consejo del Defensor del Pueblo desde 2013.
Leer

 • 13/01/2020
Dia Mundial de la Lluita contra la Depressió

Aquest dilluns, 13 de gener, el COPCV se suma al Dia Mundial de la Lluita contra la Depressió amb una campanya en premsa escrita que pretén donar visibilitat a aquest trastorn mental, a més de revindicar el paper del professional de la Psicologia Clínica en els serveis d'atenció primària per a millorar la seua detecció i tractament.
Leer

 • 08/01/2020
Fallece el compañero Ramón Urrutia Arruti

La misa funeral tiene lugar este miércoles, 8 de enero, a las 20:00 h en la Iglesia de San Juan del Hospital (c/ Trinquete de Caballeros, nº5, Valencia). El COPCV expresa sus condolencias ante la pérdida del que fuera vocal de Junta durante los años 1996-2000, y le recuerda con las palabras que le dedica su amigo y compañero Javier Castillo.
Leer

 • 30/12/2019
La revista Informació Psicològica digital publica el número 118: Enfermedad crónica y ejercicio: en busca de la promoción de la salud.

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer