El COPCV lliura el Premi CIDAP 2018

Els guardons es lliuren aquest divendres, 13 de desembre a Madrid, en la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació de la Psicologia. El primer premi es reparteix enguany entre Jorge Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), i el grup d'investigació Calité, del Departament de Psicologia de la Salut de l'UMH d'Elx.

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana reconeix, amb aquest Premi CIDAP, el coneixement generat des de l'experiència professional en els diferents àmbits d'actuació de la Psicologia, així com les idees innovadores dels professionals d'aquesta disciplina.

Com cada any, els quatre reconeixements s'entreguen en el transcurs de la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia que organitza la Fundació Espanyola per a la Promoció i el Desenvolupament Científic i Professional de la Psicologia (Psicofundación) juntament amb la Divisió de Psicologia del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, adscrit a la Universitat Complutense de Madrid.

Els premiats pel COPCV en aquesta edició CIDAP 2018 són:

 • 1r PREMI (1.500 €): José Joaquín Mira Solves, catedràtic de Psicologia Social i membre del grup d'investigació Calité de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, pel seu treball 'Enfocaments, projectes i resultats en qualitat assistencial i seguretat del pacient'.
 • 1r PREMI (1.500 €): Jorge Javier Osma, vicepresident de la Societat Marcé Espanyola de Salut Mental (MARES), al costat de Laura Andreu Pejó i Elena Crespo Delgado, pel projecte 'Mamáfeliz: ús de les TIC per a l'estudi i la prevenció de la depressió perinatal'.
 • 2n PREMI (1.000 €): Estefanía Melina Mónaco Gerónimo, autora del treball 'L'educació emocional en l'adolescència, desenvolupament i aplicació d'un programa d'intervenció'.
 • 3er PREMI (500 €): María Amparo Andreu Catalá, pel seu 'Projecte d'actuació psicològica educativa: les arts escèniques dins del currículum com a mitjà de lluita contra el fracàs escolar i foment de la inclusió'.
 • 4t PREMI (500 €): Cristina Borrego Honrubia, autora del 'Estudi longitudinal sobre el nivell de competència parental i estrés dels pares amb fills/as amb discapacitat intel·lectual o TEA'.


La VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia se celebra aquest divendres 13 de desembre en la Seu del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros.

 

 

Notícies relacionades:

VI Jornada de Excelencia e Innovación en Psicología - Entrega de Premio CIDAP 2018

 

 

 Noticias relacionadas

 • 10/12/2019
10 de desembre, Dia dels Drets Humans

El COPCV se suma, en el Dia dels Drets Humans, a la crida que fa la Federació Europea d'Associacions de Psicòlegs (EFPA - European Federation of Psychologists' Associations) a tots els psicòlegs perquè contribuïsquen a millorar la situació de les persones en situacions desfavorides.
Leer

 • 09/12/2019
La Psicologia, clau per a frenar l'emergència climàtica

Declaració del Consell General de la Psicologia d'Espanya amb motiu de la Cimera del Clima de Nacions Unides, que comença dilluns que ve a Madrid.
Leer

 • 09/12/2019
Especialistas en 'burnout' presentan en el COPCV el libro 'Prevención y tratamiento del síndrome de quemarse por el trabajo: programa de intervención'

El catedrático en Psicología Pedro Gil-Monte ha coordinado el libro, en el que participan varios colegiados. Su presentación, realizada el pasado martes en el salón de actos del Col·legi en València, ha contado con la presencia de la decana de la Facultad de Psicología de la Universitat de València, María Dolores Sancerni.
Leer

 • 04/12/2019
El COPCV imparteix aquest mes el curs per a professionals d'Infància i Adolescència inclòs en el Pla de Formació de la Generalitat

La directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, inaugura aquest dijous, en la seu del COPCV del carrer Alberic, en València, el curs titulat ‘Intervenció amb xiquets, xiquetes i adolescents en violència de gènere: els grans oblidats’.
Leer

 • 02/12/2019
El profesor José Mª Peiró, Doctor Honoris Causa por la Universidad de Maastricht

La ceremonia de Graduación se realizará el 31 de enero de 2020, a las 15:30 horas en Sint Janskerk (Maastricht), en la que el profesor Carsten De Dreu (Premio Spinoza, 2018) pronunciará la Lección Magistral.
Leer

 • 29/11/2019
El COPCV cierra en Alicante los actos organizados con motivo del Día Internacional contra la Violencia de Género

El Grupo de Trabajo de Violencia de Género del Col·legi en Alicante ha celebrado este jueves, 28 de noviembre, una mesa redonda para mostrar el rechazo a cualquier forma de violencia ejercida contra la mujer.
Leer