Alacant i València donen la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades

Les seus del COPCV d'Alacant i València han celebrat aquest mes de gener els Actes d'acolliment col·legial, mentres que Castelló ho realitzarà passat febrer.

El degà del Col·legi Oficial de Psicologia, Francisco Santolaya, ha presidit tots dos Actes d'acolliment col·legial, en els quals se sol informar els nous col·legiats i col·legiades sobre qüestions relacionades amb els serveis que ofereix el COPCV, a més de tractar qüestions rellevants que tinguen a veure amb l'exercici de la professió. Els assistents als actes a Alacant i València van rebre també informació sobre la pròxima programació del seminari 'Aplicacions pràctiques del Codi Deontològic en l'activitat professional quotidiana', que de manera gratuïta el COPCV ofereix a tots els psicòlegs i psicòlogues col·legiats i col·legiades de les últimes promocions.

Enguany, a Alacant, durant l'Acte d'acolliment col·legial celebrat el 10 de gener, diversos membres de la Junta de Govern van participar en una taula redona titulada ‘Innovació en Psicologia des de les diferents àrees’.

 

 

(Foto esqerra: d'esq. a dta, J.L. Quevedo, vocal Junta; F. Santolaya, degà COPCV; i C. Sánchez, vicedegana 2ª. Foto dreta: nous i noves col·legiats i col·legiades d'Alacant amb membres de Junta)

A València es va celebrar l'Acte d'acolliment col·legial el passat 16 de gener, i en ell va participar l'assessora responsable de l'Àrea de Migracions i Igualtat de Tracte del Defensor del Poble, Elena Arce, que va impartir per als nou i noves col·legiats i col·legiades la conferencia 'Reptes en la identificació de vulnerabilitats en els fluxos migratoris'.

 

 

(Foto esq: d'esq. a dta. E. Arce, Àrea Migracions i Igualtat de Tracte del D. del Poble; F. Santolaya, degà; i V. Esteve, secretària Junta. Foto dta: grup de col·legiats/des amb membres de Junta)

Els actes van acabar amb el lliurament de la certificació i insígnia representativa a tots els recentment col·legiats. 

 

 

 

 

Notícies relacionades:

Alicante celebra este viernes el 'Acto de acogida colegial' de las 428 altas registradas en la provincia en los últimos 3 años

Elena Arce, responsable del Área de Migraciones e Igualdad del Defensor del Pueblo, imparte una conferencia en el Acto de acogida colegial de València

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 12/03/2020
Resum - Junta General Ordinària 2020 del COPCV

El 28 de febrer es celebrà la Junta General Ordinària del COPCV. Els col·legiats i col·legiades presents van ratificar tots els punts sotmesos a votació.
Leer

  • 11/03/2020
Entrevista a Mª Paz García-Vera, colegiada de honor 2020: “mi formación como psicóloga ha sido mi principal aliada y mi mejor carta de presentación”

García-Vera ha estado coordinando equipos de personas en múltiples escenarios: los atentados del 11-M, el dispositivo de seguridad del traslado de los restos de Francisco Franco, el reciente aterrizaje de emergencia de un avión en Barajas, en situaciones de violencia machista, graves incendios, nevadas, o inundaciones, entre otros. En todos estos casos afirma, ha hecho uso de sus conocimientos como psicóloga.
Leer

  • 05/03/2020
XXX Sopar de Confraternitat del COPCV

La gala se ha realizado en el Hotel INTUR de Castellón, el sábado 29 de febrero. En ella se ha reconocido el trabajo llevado a cabo por organizaciones y profesionales en beneficio de la Psicología.
Leer

  • 02/03/2020
Resumen y fotografías de la 26ª Jornada Profesional del COPCV: Psicología y Tecnologías Emergentes

En el evento se ha asegurado que los tratamientos psicológicos con apoyo de Internet pueden llegar a ser hasta 50 veces más rentables. Por su parte, el decano del COPCV, Francisco Santolaya, ha afirmado que las nuevas tecnologías “van a dar a la Psicología la opción de poder ofrecer todo lo que es capaz para el bienestar de la ciudadanía”.
Leer

  • 24/02/2020
Día del Patrón de la Psicología, Juan Huarte de San Juan

Con motivo de esta conmemoración, numerosas universidades y Colegios Oficiales de Psicólogos celebran esta semana actos con conferencias, mesas redondas y actividades. En nuestro caso, coincide con la semana en la que realizamos la 26ª Jornada Profesional ‘Psicología y las tecnologías emergentes’ (29 de febrero en Castelló). Inscripción gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 20/02/2020
Expertos de universidades de la Comunitat mostrarán el uso de la realidad virtual a los asistentes a la 26ª Jornada Profesional del COPCV

Dentro de la 26 edición de la Jornada Profesional del Col·legi, que se celebra el próximo 29 de febrero en Castelló, se ha programado la mesa redonda ‘Líneas de Investigación en tecnologías emergentes aplicadas al ámbito de la psicología’, en la que participan profesionales de la Universitat de València, de la UJI y del CEU.
Leer