Concurs per a seleccionar el cartell de la 27ª Jornada Professional COPCV

Els treballs presentats hauran de ser originals i estar relacionats amb la temàtica de la trobada: ‘El dret a la vida i una mort digna’. El termini per a presentar les propostes finalitza el 8 de febrer.

La 27ª Jornada Professional del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, es celebrarà on-line, el pròxim 27 de febrer. Ajustant-se a l'actualitat, el tema sobre el qual versarà aquesta edició és ‘El dret a la vida i una mort digna’. Més endavant, oferirem informació d'aquesta trobada en la qual estem treballant per a oferir el millor contingut possible basant-nos en criteris d'interés i qualitat.

El concurs consisteix en el disseny d'un cartell que ha de servir com a promoció d'aquesta 27ª Jornada Professional del COPCV. Els col·legiats i col·legiades podeu presentar els vostres treballs fins a el dilluns 8 de febrer, sent imprescindible complir amb les bases del concurs (Podeu consultar-les ací o accedint al document adjunt). 

----- #27JornadaCOPCV

Concurso para seleccionar el cartel de la 27ª Jornada Profesional COPCV

La 27ª Jornada Profesional del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, se celebrará on-line, el próximo 27 de febrero. Ajustándose a la actualidad, el tema sobre el que versará esta edición es ‘El derecho a la vida y una muerte digna’. Más adelante, ofreceremos información de este encuentro en el que estamos trabajando para ofrecer el mejor contenido posible basándonos en criterios de interés y calidad.

El concurso consiste en el diseño de un cartel que ha de servir como promoción de esta 27ª Jornada Profesional del COPCV. Los colegiados y colegiadas podéis presentar vuestros trabajos hasta el lunes 8 de febrero, siendo imprescindible cumplir con las bases del consurso (Podéis consultarlas aquí o accediendo al documento adjunto). 

 

 



Noticias relacionadas

  • 22/04/2024
Charla: (In)visibilización de las realidades lésbicas

La charla está prevista realizarla el día 25 de abril en la sede de Castellón.
Leer

  • 22/04/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 17/04/2024
IX Jornadas Autonómicas de Atención Temprana

Tendrán lugar los días 24 y 25 de mayo en el MARQ (Museo Arqueológico de Alicante).
Leer

  • 11/04/2024
PREMIO FIAPAS 2024 para labores de investigación en Deficiencias Auditivas

Convocados por La Confederación Española de Familias de Personas Sordas – FIAPAS.
Leer