Concurs per a seleccionar el cartell de la 27ª Jornada Professional COPCV

Els treballs presentats hauran de ser originals i estar relacionats amb la temàtica de la trobada: ‘El dret a la vida i una mort digna’. El termini per a presentar les propostes finalitza el 8 de febrer.

La 27ª Jornada Professional del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, es celebrarà on-line, el pròxim 27 de febrer. Ajustant-se a l'actualitat, el tema sobre el qual versarà aquesta edició és ‘El dret a la vida i una mort digna’. Més endavant, oferirem informació d'aquesta trobada en la qual estem treballant per a oferir el millor contingut possible basant-nos en criteris d'interés i qualitat.

El concurs consisteix en el disseny d'un cartell que ha de servir com a promoció d'aquesta 27ª Jornada Professional del COPCV. Els col·legiats i col·legiades podeu presentar els vostres treballs fins a el dilluns 8 de febrer, sent imprescindible complir amb les bases del concurs (Podeu consultar-les ací o accedint al document adjunt). 

----- #27JornadaCOPCV

Concurso para seleccionar el cartel de la 27ª Jornada Profesional COPCV

La 27ª Jornada Profesional del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, se celebrará on-line, el próximo 27 de febrero. Ajustándose a la actualidad, el tema sobre el que versará esta edición es ‘El derecho a la vida y una muerte digna’. Más adelante, ofreceremos información de este encuentro en el que estamos trabajando para ofrecer el mejor contenido posible basándonos en criterios de interés y calidad.

El concurso consiste en el diseño de un cartel que ha de servir como promoción de esta 27ª Jornada Profesional del COPCV. Los colegiados y colegiadas podéis presentar vuestros trabajos hasta el lunes 8 de febrero, siendo imprescindible cumplir con las bases del consurso (Podéis consultarlas aquí o accediendo al documento adjunto). 

 

 



Noticias relacionadas

  • 06/05/2024
Webinar “El papel de la Psicología en el abordaje de la enfermedad de Parkinson”

Se celebrará el día 30 de mayo de 2024, de 18:00h a 19:30h, y que se retransmitirá vía zoom, previa inscripción.
Leer

  • 06/05/2024
Vídeo: Simposio- Intervención psicológica en población infanto-juvenil: Estudio de casos clínicos

Actividad organizada por el Col•legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, con la colaboración de la FIDAP, el 27 de abril de 2024
Leer

  • 02/05/2024
Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 02/05/2024
Jornada de formación sobre las violencias sexuales contra las mujeres

El 16 de mayo en Castellón, se celebrará esta jornada organizada por el COPCV, con la colaboración de la Subdelegación del Gobierno y la FIDAP. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 30/04/2024
II Jornada ‘El profesional de la psicología en el marco de los servicios sociales de la Comunitat: del contrato programa a la estructuralidad'

El 24 de mayo se celebra en Valencia, esta jornada de Psicología de la Intervención Social con el objetivo de propiciar un espacio de intercambio profesional. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 29/04/2024
Club de Ocio

Us convidem a les dos sesions de Ccnema fòrum que es realitzaran en maig i juny en la seu del COPCV d'Alacant. Activitats gratuïtes prèvia reserva de plaça
Leer