SSOM - Campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar

Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència.

 

Des del Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència en el Foment dels recurs de famílies acollidores, porta a terme una campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar en la qual ha posat en marxa els següents recursos:

 

Des d'aquests tres mitjans s'intenta donar una major repercussió de l'acolliment familiar amb l'objectiu d'arribar al major públic possible

Es poden consultar aquests tres recursos a la pàgina web de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques InclusivesNoticias relacionadas

  • 09/12/2020
Webinar: ¿Cómo afecta la edad de las personas acogidas?

La actividad organizada por la Red de Oficinas del Acogimiento Familiar de Acaronar tendrá lugar el próximo 10 de diciembre a las 18.00 horas.
Leer

  • 04/12/2020
Clausura de la III Edición del Plan Formativo para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia de la Comunitat Valenciana

Francisco Santolaya, Decano del COPCV; y Rosa Molero, Dirección General de Infancia y Adolescencia, han sido los encargados de cerrar esta edición por la que han pasado 200 profesionales de este ámbito.
Leer

  • 04/11/2020
Conferencia: Necesidades de la Infancia y agcogimiento familiar

La actividad tendrá lugar el 5 de noviembre a las 18.00 horas en formato on-line.
Leer

  • 01/10/2020
Cursos formació específica 2020 Infancia i Adolescencia/ Cursos formación especifica 2020 Infancia y Adolescencia

3a Edició del Pla de Formació per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana./ 3ª Edición del Plan de Formación para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia de la Comunitat Valenciana.
Leer

  • 03/09/2020
La pandèmia ha evidenciat la importància de l’escola a nivell social i com a vertader espai d’igualtat d’oportunitats

Davant la tornada a les classes, parlem amb Andrea Ollero, vocal d’educativa del COPCV, qui recalca que no s’ha d’oblidar que “l’educació és un dret del xiquet/a i que l’escola és l’espai que el garanteix amb igualtat”.
Leer

  • 15/04/2020
Comunicado COP - Necesidades de la infancia y de la adolescencia en la situación de confinamiento

El Consejo apoya las recomendaciones sanitarias preventivas puestas en marcha frente al contagio. Si bien, para esta próxima etapa solicitamos una mayor visibilidad, consideración y sensibilidad hacia las familias con menores y hacia las necesidades de éstos. Solicita mayor perspectiva y visibilización de la infancia y adolescencia, resaltando la importancia de atender a sus necesidades evolutivas, emocionales y, en definitiva, psicológicas.
Leer