SSOM - Campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar

Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència.

 

Des del Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència en el Foment dels recurs de famílies acollidores, porta a terme una campanya de sensibilització, promoció i difusió de l'acolliment familiar en la qual ha posat en marxa els següents recursos:

 

Des d'aquests tres mitjans s'intenta donar una major repercussió de l'acolliment familiar amb l'objectiu d'arribar al major públic possible

Es poden consultar aquests tres recursos a la pàgina web de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques InclusivesNoticias relacionadas

  • 31/01/2022
Reunió intercol·legial amb la Direcció General de Infància i Adolescència sobre el Pla formatiu 2022

Andrea Ollero, psicòloga educativa, vocal de la Junta de Govern del COPCV, valora de manera “molt positiva' la formació feta durant l'any 2021 i aposta per la continuïtat d'estos cursos que possibiliten millorar les competències professionals.
Leer

  • 29/11/2021
Ruta solidária Toc -Toc

La fundación 'Migranodearena' pone en marcha esta campaña de captación de donativos online. Puedes colaborar hasta el 6 de enero de 2022.
Leer

  • 12/11/2021
VI Jornada de la infància i adolescència: 'Joves en conflicte amb la llei: entre la sanció i l’educació'

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana organitza esta trobada professional per al 17 de novembre, en la Universitat d'Alacant.
Leer

  • 20/10/2021
El COPCV participa en la Comissió especial d'estudi de l’assetjament escolar de les Corts Valencianes

Óscar Cortijo, vicedegà i expert en la matèria, ha explicat les fases, els mecanismes i les conseqüències del bullying, així com les ferramentes per a previndre'l i actuar.
Leer

  • 29/06/2021
Realitzada la jornada inaugural del Pla de Formació bàsic per a professionals la infància y adolescència 2021

La Vicedegana 2ª del COPCV, Concepción Sánchez Beltrán, ha remarcat la importància d’esta formació per tal de desenvolupar un treball de qualitat que garantisca els drets dels infants i adolescents.
Leer