Nova reunió amb l'AECC de Castelló

Mª Carmen Molés i representants de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, mantenen un trobada per concretar accions i col·laboracions de cara 2023.

Reprenem el contacte amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer en la delegació de Castelló de cara a perfilar les accions en les quals col·laboraren el proper any. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta, s’ha reunit amb Salomé Esteller, gerent de la Junta provincial; i amb els psicòlegs de l'AECC, Aurora Vicente, i Pedro Briones, per tal de definir-les.

Per la nostra banda, ens comprometem a continuar col·laborant i contribuir en la posada a punt de la Marxa AECC 2023, així com en la difusió de totes aquelles activitats de l’Associació que promocionen la investigació, la prevenció i la importància de l’atenció psicològica a les persones malaltes i al seu entorn. Al mateix temps, anirem treballant en el disseny d’altres línies d’actuació conjuntes que permeten millorar la divulgació i reforçar la presència dels i les professionals de la Psicologia en este camp de treball.

Aurora Vicente, psicòloga de l’AECC, Salomé Esteller, gerent de la Junta provincial; i Mª Carmen Molés, vocal del COPCV (d'esq. a drta.).



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 25/01/2024
Pilar del Pueblo, vocal del COPCV: “todas las áreas de la Psicología estén creciendo al igual que las especialidades dentro de cada área”

El COPCV ha participado en las Jornadas de orientación laboral del Grado de Psicología organizadas por la Universitat Jaume I de Castelló.
Leer