Nova reunió amb l'AECC de Castelló

Mª Carmen Molés i representants de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, mantenen un trobada per concretar accions i col·laboracions de cara 2023.

Reprenem el contacte amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer en la delegació de Castelló de cara a perfilar les accions en les quals col·laboraren el proper any. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta, s’ha reunit amb Salomé Esteller, gerent de la Junta provincial; i amb els psicòlegs de l'AECC, Aurora Vicente, i Pedro Briones, per tal de definir-les.

Per la nostra banda, ens comprometem a continuar col·laborant i contribuir en la posada a punt de la Marxa AECC 2023, així com en la difusió de totes aquelles activitats de l’Associació que promocionen la investigació, la prevenció i la importància de l’atenció psicològica a les persones malaltes i al seu entorn. Al mateix temps, anirem treballant en el disseny d’altres línies d’actuació conjuntes que permeten millorar la divulgació i reforçar la presència dels i les professionals de la Psicologia en este camp de treball.

Aurora Vicente, psicòloga de l’AECC, Salomé Esteller, gerent de la Junta provincial; i Mª Carmen Molés, vocal del COPCV (d'esq. a drta.).Noticias relacionadas

  • 25/11/2022
Les nostres representants en Castelló, han assistit als actes commemoratius pel Dia de l’Eliminació de la Violència Contra la Dona

Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, reivindiquen la figura del/la professional de la Psicologia per fer front a esta xacra.
Leer

  • 17/11/2022
Realizada la V Jornada de Envejecimiento: 'Nuevas realidades en el envejecimiento'

Tanto en la conferencia inaugural impartida por la doctora en psicología, Sacramento Pinazo, como en las mesas redondas realizadas, se ha manifestado la necesidad de poner en el centro de las políticas y proyectos a las personas mayores, teniendo en cuenta la diversidad de situaciones y estilos de vida existentes.
Leer

  • 02/11/2022
V Jornada de Envejecimiento: 'Nuevas realidades en el envejecimiento'

Esta actividad, organizada por el COPCV en colaboración con la FIDAP y la Fundación Universitat Jaume I-Empresa, se realizará el 5 de noviembre en Castelló. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 25/10/2022
Jornada dirigida a las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado: 'Detección y atención de situaciones de violencia de género'

La subdelegación de Gobierno en Castellón junto con el COPCV, han realizado esta acción formativa impartida por la colegiada y agente de Igualdad, Nuria Herráez. Mar Lluch, vicedecana 3ª del COPCV, ha clausurado la jornada junto con la concejal de política Inclusiva e Igualdad de l'Alcora.
Leer

  • 20/10/2022
Subdelegació de Govern de Castelló i el COPCV realitzem la Jornada 'Detecció i atenció de situacions de violència de gènere des de l’àmbit psicològic'

L’acte, tenia com a objectiu donar a conèixer entre els i les professionals, les claus que ajuden a detectar les possibles violències masclistes així com millorar l’atenció cap a les víctimes. La nostra vocal Mª Carmen Molés, ha assistit a la jornada realitzada el 17 d’octubre a Orpesa del Mar, Castelló.
Leer

  • 19/10/2022
Castelló celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Baix el lema 'El rosa és més que un color', l'AECC de Castelló ha incidit en la necessitat de promoure recursos destinats a la prevenció i a la investigació. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, ha assistit a l'acte per fer costat a estes reivindicacions.
Leer