Nova reunió amb l'AECC de Castelló

Mª Carmen Molés i representants de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, mantenen un trobada per concretar accions i col·laboracions de cara 2023.

Reprenem el contacte amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer en la delegació de Castelló de cara a perfilar les accions en les quals col·laboraren el proper any. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta, s’ha reunit amb Salomé Esteller, gerent de la Junta provincial; i amb els psicòlegs de l'AECC, Aurora Vicente, i Pedro Briones, per tal de definir-les.

Per la nostra banda, ens comprometem a continuar col·laborant i contribuir en la posada a punt de la Marxa AECC 2023, així com en la difusió de totes aquelles activitats de l’Associació que promocionen la investigació, la prevenció i la importància de l’atenció psicològica a les persones malaltes i al seu entorn. Al mateix temps, anirem treballant en el disseny d’altres línies d’actuació conjuntes que permeten millorar la divulgació i reforçar la presència dels i les professionals de la Psicologia en este camp de treball.

Aurora Vicente, psicòloga de l’AECC, Salomé Esteller, gerent de la Junta provincial; i Mª Carmen Molés, vocal del COPCV (d'esq. a drta.).Noticias relacionadas

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer

  • 06/03/2023
COPCV-Castelló acull el taller 'Autocura per a personal sociosanitari'

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.
Leer