La Sede del Centro de formación Pintor Navarro LLorens (Valencia), cerrará la atención al público presencial desde el 7 al 14 de octubre

Por motivos de infraestructura.

Se informa que la Sede del Centro de formación sita en la c/ Pintor Navarro LLorens, 19 y 21 bajos (Valencia), cerrará la atención al público presencial por motivos de infraestructura desde el 7 al 14 de octubre.

 

S'informa que la Seu del Centre de formació situada en la c/ Pintor Navarrés LLORENS, 19 i 21 baixos (València), tancarà l'atenció al públic presencial per motius d'infraestructura des del 7 al 14 d'octubre.

 Noticias relacionadas

  • 14/03/2023
La Psicología del Deporte aúna generaciones con el trabajo realizado en un Stand en la VI Carrera solidaria de la Facultad de Medicina de la UMH

Los y las profesionales del Grupo de Trabajo de Psicología del Deporte del COPCV-Alicante difunden entre las personas asistentes y participantes, la importancia de esta área.
Leer

  • 20/02/2023
Hablamos sobre el Sistema Público Valenciano de Servicios Sociales con el PSPV

Integrantes del Grupo de Trabajo de Psicología de la Intervención Social del Col·legi aportan sus conocimientos y experiencia en este encuentro. 'La apertura al diálogo entre los diversos agentes sociales y los colegios profesionales vinculados a la Intervención Social favorece normativas con mayores garantías', afirman desde el GT.
Leer

  • 17/02/2023
Encetem el treball per dissenyar la pròxima edició de la formació contínua en l’àmbit d’infància i adolescència

Andrea Ollero, vicedegana en funcions, qualifica este projecte com a consolidat, necessari i beneficiós tants per els i les professionals com per al grup poblacional al qual atenen.
Leer

  • 17/02/2023
Assistim a l'entrega dels Premis Raquel Payà

Pura Párraga i Ana López, secretària i integrant del Grup de Treball del COPCV de Psicologia de la Intervenció Social acudeixen a este acte on es posa en valor l’esforç de superació de joves que compleixen mesures judicials en centres socioeducatius
Leer

  • 15/02/2023
Centenars d'estudiants de Psicologia assisteixen al Fòrum d’Ocupació de Ciències de la Salut organitzat per la UV

El COPCV participa activament en esta trobada que possibilita el contacte entre la Universitat i els col·legis professionals. A més d'oferir una xerrada sobre el context actual d'esta disciplina, el Col·legi ha atés als i les estudiants del grau en un stand dins el Fòrum d'Ocupació.
Leer

  • 27/01/2023
Participem en el Fòrum de Treball dels Graus de Psicologia de la UCV

Esta trobada ha possibilitat que els estudiants del Grau de Psicologia ens plantejaren els dubtes que tenen respecte a la pràctica professional d'esta disciplina.
Leer