HUI, ÚLTIM DIA - XIII Concurs Infantil de postals Nadalenques del COPCV

Fins a l'1 de desembre, abans de les 14:00h., es poden presentar les postals dels familiars més xicotets dels col·legiats/as. El treball més votat s'utilitzarà com a felicitació oficial del COPCV en el pròxim Nadal.

Ja ha començat el XIII Concurs Infantil de postals Nadalenques del COPCVFins el 1 de desembre abans de les 14:00h, els menuts de la casa, d’entre 3 i 16 anys, poden presentar en les seus del Col·legi, una imatge representativa del Nadal.

S'estableixen 4 categories:

A- Xiquets/es de 3 i 4 anys.

B- Xiquets/es de 5 a 8 anys.

C- Xiquets/es de 9 a 12 anys.

D - Xiquets/es de 13 a 16 anys.

 

Com participar?

Els treballs amb la corresponent documentació hauran de dirigir-se a la Secretaria del COPCV i presentats en un únic sobre en l'exterior del qual es farà constar XIII Concurs Infantil de Postals Nadalenques, pseudònim de l'autor, Categoria (A, B, C o D).

Cada concursant presentarà un únic treball en format DIN-A4, amb tècnica lliure (no utilitzar purpurines ni tintes metàl·liques). Els treballs no podran anar plegats, per a evitar problemes d'impressió en cas de ser premiats. Aquells que no complisquen els requisits, serán exclosos. 

 

Dins el sobre...

- El treball. En la part posterior del mateix es posarà el pseudònim triat per l'autor i la signatura del pare o mare.

- Un full amb una frase manuscrita de felicitació nadalenca.

- La següent documentació: novament, les dades personals de l'autor (nom, cognoms, edat); les dades del pare o mare (el que siga col·legiat del COPCV, el número de col·legiat, telèfon i e-mail); i la declaració signada pel pare o mare que la postal és original i inèdita.

 

Termini d’entrega:

En els registres de les diferents seus del COPCV (Alacant, Castelló i València) abans de les 14:00h. del dia 1 de desembre de 2022.

La votació de les postals nadalenques serà des del 2 de desembre al 8 de desembre. El vot es farà a través del lloc Web del Club d'Oci del COPCV que us facilitarem més endavant.

 

Premis:

Hi ha quatre premis especials (un per categoria), la postal més votada serà la felicitació institucional del COPCV i els col·legiats autors dels treballs guanyadors, seran convidats al Sopar de Confraternitat.

Tots els xiquets i xiquetes que hagen participat, rebran un obsequi.

 

Quan i on es lliuraran els premis?

- Dijous 15/12/2022 de 18:30h a 20:30 hores, en la nostra seu en Av. General Marvá, 16 – 1r (Alacant).

- Dissabte 17/12/2022 de 11:00h a 13:00 hores, en la nostra seu en C/San José, 2 sota / esq. C/ Sant Félix, 16 (Castelló).

- Diumenge 18/12/2022 de 11:00h a 13:00 hores, en la nostra seu en C/Alberic, 35 (València).

 

Informació més detallada ACÍ

Per solventar dubtes:

Telèfon: 96 392 25 95

E-mail: clubdeocio@cop.esNoticias relacionadas

  • 18/09/2023
Club de Ocio

El próximo 26 de septiembre, la coordinadora del Grupo de Trabajo sobre sexualidad del COPCV-Alicante, ofrece una charla-coloquio titulada 'consentimiento y acciones educativas'. Actividad abierta al público.
Leer

  • 10/07/2023
Club de Ocio

'Educación afectivo-sexual para hijos e hijas' y 'El poder terapéutico del cuerpo en movimiento', ya tenemos preparada la conferencias y los talleres para el próximo mes de septiembre,
Leer

  • 16/05/2023
Nos acercamos a la figura de la primera psicóloga española: Mercedes Rodrigo

Los autores de su biografía, Olga Umaña Amaya y Germán de la Riva Colina, han estado en el COPCV para presentarla.
Leer

  • 11/05/2023
Club de Ocio

Presentación del libro ‘Mecedes Rodrigo, una vida para la psicología’. 12 de mayo en València. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 24/03/2023
Club de ocio - Presentación del libro 'La atención integral y centrada en la persona'

Los representantes del COPCV en Alicante han realizado la presentación de esta publicación destacando su funcionalidad en la práctica profesional.
Leer

  • 22/02/2023
ÚLTIMES HORES per a votar i seleccionar el cartell de la 29ª Jornada Professional COPCV

Els col·legiats i col·legiades disposeu fins el 22 de febrer a les 23:59h. per a votar el cartell que més us agrade.
Leer